Wpis z mikrobloga

@Ukrainiec17: ?? gość zgarnia dobry pitos za luźne waleczki + stał się dużo bardziej rozpoznawalny, luźno może hajs kosić w inny sposób na popularności
akcja z kapucynem to trochę przypał, ale generalnie wyszedł na niej jako super pozytywna osoba z dystansem do siebie (a wcześniej miał inny image) i ma dzięki niej generalnie pozytywny społecznie odbiór

gracek to jeden z największych wygrywów frików, co ty ćpiesz
  • Odpowiedz
@Ukrainiec17 a co on stracił? Pośmiali się wszyscy, on już nie ma nic do ukrycia i życie leci dalej. Nadal sprawia wrażenie typa, którego bym nie zaczepił na ulicy. Taki Denis w porównaniu stracił wszystko
  • Odpowiedz
@Ukrainiec17 jak on właśnie paradoksalnie wygrał. Podszedł do konika na luźno i tera nie musi się więcej martwić o to, że ktoś ma jakiegoś haka na niego. Teraz gdy juz wszyscy wiedzą i wiedza tez, ze go to nie rusza to ten temat jest grany jako śmieszna anegdotka, a nie cos co go pogrążyło. Dzięki temu hajs zarobil i zarabia nadal, bo zyskał rozpoznawalność i mozna by nawet rzec, ze sympatię
  • Odpowiedz
@Sinti: Nie w--------j się już lepiej, bo prześledziłem tag i widzę, że jesteś typowym atencjuszem, który spamuje pół tagu. A to jest akurat smutne.
  • Odpowiedz
@Sinti: Chłopie, po wszystkich świętych trzeba było prześledzić wydarzenia. Wpadłeś mi w oko, no i prześledziłem twoje wpisy. Totalną kaszanę o----------z, ale to jest moje zdanie, ja tam kłócić się nie chce.
  • Odpowiedz
@Sinti: typie, mnie to nie obchodzi. Fanem Nitro nie jestem, lubię oglądać jego streamy, ale jakoś psychofanem nie jestem. Za to ty jesteś, jednym wielkim atencjuszem. Nie będziesz mi mówił, czy mam w---------ć z tagu, czy nie. Bo jestem takim samym fanem freakfightow jak ty.
  • Odpowiedz