Wpis z mikrobloga

No zezarlem calego maka i dalej glodny jestem, ech szkoda gadac. I jeszcze czuje ze mi nalali coli zero a nie zwyklej. I jakby tego bylo malo to mi sklepy tak dodupnie powysylaly paczki ze bede musial 3 dni pod rzad czatowac na kuriera.

Az se chyba normalnie jutro wezme w poludnie wstane odpale glovo i zamowie cos z tej galerii piwa co mi zawsze wyskakuje miedzy auchanem a biedronka w dziale groceries. A co tam. Mialem zamowic na urodziny z okazji ale zapomnialem to se zamowie z okazji swieta zmarlych i rozpoczecia okresu swiatecznego. I beda ogrywane harry pottery od EA, a co tam. Swieta ida wiec karpie retraktum. I jeszcze se kupilem na LOTRO najwiekszy pakiet turbinek za 250 dolarow, bo akurat byla promocja ze wiecej turbinek daja. Sie kurde nalezy po tylu latach opresji gdy jedynym sposobem na zdobycie czegokolwiek bylo blaganie rodzicow przez pol roku albo podebranie im kasy jak byli w lazience. A sie przyda jak wyjdzie ten premium housing w Rivendell i trzeba bedzie writy kupowac. Jeszcze trza dokupic najwyzsza edycje nowego dodatku, w koncu po to jest 14ta emerytura zeby ja wydac, co nie?

#przegryw
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach