Aktywne Wpisy

Naza_Dzikowski +167
Ja żem nigdy nie był konkwistadorem i nie zdobywał Ameryki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Lolenson1888 +13
Chłop wybrał brutalny język faktów. Jesteśmy narodem, któremu słoń nadepnął na ucho. Każdy kraj w Europie wypromował w XX i w XXI wieku jakiegoś artystę klasy światowej, a tylko my nie xD
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
źródło: 472D8B5D-7CF5-47DB-92C2-41405DBDE568
Pobierz

Czy jak wyciągacie paczkę z paczkomatu, to drukujecie jakąś swoją etykietę, jeśli paczka została nadana tylko kodem? Moja dziewczyna się ze mną kłóci, że zawsze powinienem pisać kod na paczce, a ja dotychczas nigdy tego nie robiłem i paczka zawsze trafiała do celu.
Moja teoria jest taka, że i tak coś na to naklejacie i nie trzeba niczego pisać.
@solejukowski: może umieściłeś przesyłki w złych skrytkach, gdyby sobie coś pomylił to dlaczego akurat miałby trafić na obie Twoje paczki a nie zupełnie losowe? Jeżeli kurier wyjmie paczki i później ustala gdzie która etykieta to idzie miks świąteczny i paczki nie są zamienione jedna z drugą tylko wszystkie lecą zupełnie losowo (。◕‿‿
Po odzyskaniu paczek sprawdzałem czy to ja nie napisałem odwrotnie kodów i były dobrze, kurier nakleił odwrotnie naklejki
Ja miałem przypadek gdzie (prawdopodobnie, nikt nam prawdy nie powiedział) kurier skanował etykietki, wyjmował paczki a dopiero później "losowo" nakleił etykietki tymczasowe. Ogólnie po 10 kolejnych odbiorcach do których miałem kontakt dalej nie znalazłem swojej paczki.
@solejukowski