Wpis z mikrobloga

Nie grałem w CS'a ze 3lata, ostatnio csgo. Z racji zakupu nowego kompa chciałem sobie popykać, ale to co się dzieję na turniejowym to jakiś dramat. To normalne, że na turniejowym w każdym meczu latają jakieś smurfy i cheaterzy? W csgo lata temu kręciłem się koło szeryfa/supreme'a, a teraz po dwóch meczach daje mi range silver jakiśtam, a co mecz chłopaki movement kozacki, heady z komsosu pierwszą kulką, taktyki jakieś ściany ze smoke. Myślałem, że lekkie wprowadzenie będę miał żeby sobie przypomnieć jak to się grało, a tu poziom nieadekwatny do rangi. Dwa mecze i wyłączam bo się odechciewa.
#cs2 #csgo
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@glumEq: w kazdej competetive gierce poziom mega sie podniosl CS/FIFA itp, obejrzyj se mecze Virtusow z 2015 i porownaj do randomowego meczu z T1, z obecnych czasow, przepasc
  • Odpowiedz
czym sie rozni premier od turniejowego?

@glumEq:
w premier nie wybierasz mapy, tylko banujecie na zmiane z przeciwnikami z póli map turniejowych
widzisz rangi przeciwników i współtowarzyszy (od1k do 30k)
gra stara się dobierać
  • Odpowiedz
@glumEq: Po prostu poziom jest wiekszy. Kiedyś goldy (czyli wiekszosc osób) ledwo co mapy znała a teraz to juz wiekszosc dobrze trzyma celowniki, strzela hedy czy zna smoki. Poziom jest po prostu o wiele wiekszy niz kiedys.
  • Odpowiedz