Aktywne Wpisy

km00787 +549
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Planuję podróż Warszawa- Szangaj pod koniec listopada i fajnie by było gdyby udało się choćby kilka % zbić cenę. Wyświetliło mi się kilka rolek że można też niby za dużo mniejszy % dostać upgrate na biznes ( nie chodzi tylko o te dwie linie ale ogólnie o wszystkie ) ale to chyba tylko clickbaity
Linie wysyłają jakieś tam kody rabatowe tylko one z reguły są c---a warte a ew.
Nie mów że AirChina to jest to samo co cała reszta ;)
Emirates do tej pory nie miałem okazji lecieć, akurat cena w Qatar na lot powrotny odkleiła się dość mocno, a datami też jestem dość mocno ograniczony.
No właśnie dostaję na maila te kody rabatowe od linii ale tak jak piszesz to g---o warte, g---o obniża cenę, pełno *
@Bo_ma: "dla zabawy" to prawidłowe określenie - będziesz zbierać te mile przez lata i tylko się będą z czasem expirować, zanim uzbierasz na cokolwiek sensownego. Czasy ciułania mil przez kartę kredytową skończyły się lata temu, chyba że jesteś bogolem i wydajesz tą kartą dziesiątki tysięcy miesięcznie nabijając mile. Tylko, że wtedy
@Bo_ma: kupujesz 2xOW? Bo już nic mnie nie zdziwi tutaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000054080
PobierzKilka godzin temu sprawdzałem właśnie Budapeszt i był nawet jakiś biznes po 7k gdzie Emirates z Wwy co najkorzystniej wypada to jakieś 6k, sprawdzę jeszcze tą Pragę
Co do tych rolek to wiem że w większości to scamy. Oczywiście pod jedną był kursik do kupienia za bagatela 800pln w promocji !!
źródło: obraz
Pobierz@Bo_ma: to akurat nieco przesada. Zwykle właśnie karta kredytowa chroni przed przeterminowaniem. Ja to traktuję na zasadzie "przy okazji". Nic mnie to nie kosztuje, zbieram bo i tak płacę kartą, karta kredytowa czasem ma jeszcze dodatkowe korzyści, więc czemu nie. A jak przez rok nazbieram choćby na półdarmowy lot do Stambułu no to fajnie.
@kotbehemoth Qatar akurat 2 ostatnie loty bardzo miło wspominam. Obsługa raz mi wyjątkowo pomogła bo z czasem było " na styk "
@Bo_ma: No to zmienia właściwie wszystko, bo wtedy mówimy o koszcie uzyskania przychodu na który bierzesz fakturę. Tym bardziej bym rozważył biznes klasę z Budapesztu skoro jest w cenie eco w Katarczyku z Warszawy - dolecisz prawilnie wyspany w pozycji horyzontalnej (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Bo co wyjazd to inny działał. Ostatnio ( rok temu ) z shadowrocket działałem