Wpis z mikrobloga

@L0giczna: czyli kupienie dla olciak sprzętu komputerowego, oraz zawiezienie do prokuratury na zeznania, ogarnięcie noclegu w celu zmiany zeznań(czyt. zeznanie nieprawdy) na korzyść michała bakstona nie jest przekupstwem? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@CzarusCC: Sprzęt był kupiony po wszystkim żeby Olciak się od grubego odczepiła a nie żeby zmienić zeznania - sam to powiedział.
Olciak nie jest bezdomna, ma gdzie spać więc nocleg nie był za zmiane zeznań ale fakt to że jechała od niego jest dziwne. No i nie wiemy co zeznała. Zwyrol ma wgląd coś się wypowiadał o tym?
  • Odpowiedz
@L0giczna:
doskonale wiesz że druid ma dostęp do akt, tylko sprawa nie jest jawa i żadna strona nie może tak o puścić w eter informacji xD

sprzęt był kupiony po wszystkim

jo jo, najpierw karta graficzna a potem reszta komponentów
  • Odpowiedz
Sprzęt był kupiony po wszystkim żeby Olciak się od grubego odczepiła a nie żeby zmienić zeznania - sam to powiedział.

@L0giczna: Idąc twoim tokiem myślenia to każdy zarzut łapówki można tak zanegować. Czyli łapówki nie istnieją wg. ciebie?
  • Odpowiedz
@CzarusCC: no wiem że zwyrol ma dostęp dlatego pytam czy coś mówił o tym xD Nie wiemy co zeznała.

No nie musisz wierzyć ale jak wierzysz że odmówiła 300koła ale na kompa powiedziała ok to dziwne xD

Przecież sam napisałem że to dziwne że on ją odstawiał na zeznania
  • Odpowiedz
@L0giczna: Nie wierz we wszystko co mówi Boxdel. Chyba, że coś źle zrozumiałem. Rozwiń ten wątek zrezygnowania z 300k. Bo imo to było bardziej coś w stylu "kupimy ci dowalonego kompa, ale musisz mówić, że zrezygnowałaś z 300k".
  • Odpowiedz
@Crankees: Nie widze sensu w takim rozumowaniu. ''Puścimy info że chcieliśmy ci dać 300k ale odmówiłaś i damy ci kompa za to'' myślisz że to + zmiana zeznań była warta kompa i hejtu w całym internecie?
  • Odpowiedz
@L0giczna: Nie jestem pewien czy powoływanie się na słowa nałogowego kłamcy to w miarę logiczne argumenty. A poza tym to nie wyjaśniłeś tych 300k. Masz na myśli te słowa Boxdela w stylu "Był pomysł, żeby zapłacić 100 czy 200k (...)"?
  • Odpowiedz
@Crankees: po mojej stronie są słowa nałogowego kłamcy a po twojej przypuszczenia więc w tej kwestii jesteśmy na równo. Dodatkowo ja mam słowa Olciak i w miare logiczną całość
  • Odpowiedz
A poza tym to nie wyjaśniłeś tych 300k. Masz na myśli te słowa Boxdela w stylu "Był pomysł, żeby zapłacić 100 czy 200k (...)"?

...

Dodatkowo ja mam słowa Olciak i w miare logiczną całość

@L0giczna: No tak tej, która jak dobrze pamiętam to w kilka dni na początku afery nagle zmieniła zdanie o 180 stopni. Ja, dokładnie tak jak mówisz, mam tylko przypuszczenia, bo żadnego dowodu nie mam, ale
  • Odpowiedz