Wpis z mikrobloga

• 0
@puexam: jak pisałem cms'y do stron wiekszych niz ten gowno portal to ty kolego uczyłeś sie łapać równowage na nocniku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Barte_q good for you...
W 1995 pisalem w pascalu a w 2010 ogarniałem stronę z ponad dwa razy tyle uniq...
...tylko co z tego skoro rozmawiamy o tagach na wykopie?
  • Odpowiedz
  • 0
@puexam: bo systemy tagów w TGP to podstawa. to samo w serwisach streamingowych jak ekino/obejzyj to - wiec trudno zebym nie wiedział jak działaja tagi
  • Odpowiedz
  • 0
@puexam: a co do uniq to ja mialem na mysli 50mln uniq / miesiac :) jeden z najwiekszych serwisów w usa z amatorskim orno lata na moim sofcie.
  • Odpowiedz
  • 0
@Barte_q a jednak nie wiesz co znaczy tag jedzenie71 na wykopie a o tym rozmawiamy i to jak działają tagi na ekino nie ma znaczenia ¯_(ツ)_/¯
Swoją drogą Michał napraw tagi wiem że to czytasz

Gratuluję, ja też miałem na myśli miesiąc, wtedy robiłem przy wyszukiwarce plików w internecie, ówczesna najpopularniejsza globalnie polska strona w internecie
  • Odpowiedz
  • 0
@puexam: nie wiem bo mam to szczerze mowiąc w dupie :)
uwczesna wyszukiwarka - no ciekawe, onet i interia miały swoje wyszukiwarki, stawiam na onet. Tak btw - bylem chyba pierwsza osobą która obspamowała cały onet stronami puszczonymi z generatora ( ͡° ͜ʖ ͡°) pamietam ze wystarczyło odpowiednio nasycic strone + meta tagi danym keywordem zeby sie wbic w topke na dane slowo - piekne czasy.
  • Odpowiedz