Wpis z mikrobloga

• 0
@SpoconyBambik: teraz tylko wytrejdowac pandemic p do jakiegos sacramento, albo toronto, a z membiidem aktywowac ta career-ending injury exclusion, bo to win-win dla obu stron. Jakby się połamańca p pozbyć to byłby hajs dla grimesa
  • Odpowiedz
@Wojt_ASR_: Problem w tym, że nic w to lato za Embiida nie będzie. Ja tam jestem zdania, żeby go zatrzymać (chyba że trade xD). Drużyna już nie musi spowalniać gry pod niego, a powinien dać jednak te 15-20 punktów w 20-25 minut. A jak już mają tradować Pandemic P to lepiej oblodzić Pelinkę, żeby dziadka oddał bo z Sac-Town to zaś jakaś pała typu Lavine musiałaby przyjść xD
  • Odpowiedz
  • 0
@SpoconyBambik: no ale ja właśnie o tym mówię. Jak znowu się r------e to pogadać z nim na spokojnie, żeby sobie skończył karierę a Sixers wezmą hajs z ubezpieczenia, wykorzystają te exclusion i będzie salary. Wiadomo, że na ten moment nierealne, ale pomarzyć można. On swoje dostanie, więc po co się męczyć.

W ataku trochę pkt da, ale aż żal patrzeć na jego powroty do obrony/grę w obronie. On się k---a
  • Odpowiedz