@yet_another_user: całkowicie zły mem. Prawdziwy psiarz to by jeszcze kopał dziecko, że sprowokowało oddychaniem jego psiecko, a co jak mój amstaf poharata sobie dziąsła na gryzieniu dziecięcych kości?
@Under4est: Ty też się mylisz. Patologiczny właściciel by najpierw odciągnął swojego psa od dziecka, a następnie razem szybko ulotniliby się z miejsca zdarzenia.
całkowicie zły mem. Prawdziwy psiarz to by jeszcze kopał dziecko, że sprowokowało oddychaniem jego psiecko, a co jak mój amstaf poharata sobie dziąsła na gryzieniu dziecięcych kości?
@Under4est: nie sądzisz, że już czas na trochę detoksu od wykopu? xD
nie sądzisz, że już czas na trochę detoksu od wykopu?
@Wolowinka: i co on będzie robił jak ma tylko komputer w piwnicy do którego wali konia i okno na śmietnik? lepiej żeby siedział tutaj niż wychodził na świat bo nie wiadomo...
i co on będzie robił jak ma tylko komputer w piwnicy do którego wali konia i okno na śmietnik? lepiej żeby siedział tutaj niż wychodził na świat bo nie wiadomo...
@Njal: no ale potem takich jest 100 i cały wykop zastany fobią wobec psów, kobiet, Ukraińców, normalnych mężczyzn, Unii Europejskiej, kierowców, pieszych, oddychających...
@Wolowinka: @Njal: Coś w kraju nie działa jak powinno: „ludzie nie robią nic, żeby to zmienić, nikomu się nie chce ruszyć d--y!” Ludzie zaledwie piszą, że mają czegoś dosyć: „aaa, fobia, wykopki się uwzięły!”
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
źródło: IMG_9286
Pobierz@Under4est: nie sądzisz, że już czas na trochę detoksu od wykopu? xD
@Wolowinka: i co on będzie robił jak ma tylko komputer w piwnicy do którego wali konia i okno na śmietnik? lepiej żeby siedział tutaj niż wychodził na świat bo nie wiadomo...
@Njal: no ale potem takich jest 100 i cały wykop zastany fobią wobec psów, kobiet, Ukraińców, normalnych mężczyzn, Unii Europejskiej, kierowców, pieszych, oddychających...
Coś w kraju nie działa jak powinno: „ludzie nie robią nic, żeby to zmienić, nikomu się nie chce ruszyć d--y!”
Ludzie zaledwie piszą, że mają czegoś dosyć: „aaa, fobia, wykopki się uwzięły!”