Wpis z mikrobloga

#hotelparadise jest mi niezmiernie miło że botoksyna J'Natalia już wyjechała. Jedno trzeba jej oddać, od początku sezonu dostarczała kontenet z Olka na najwyższym poziomie cykrowym klaunów w hotelixie. Wczorajsze jej wypowiedź, o tym jakim to ona nie jest numerem jeden innego idioty, o nazwie firmowej Menelian, wywołało odruch wymiotny, tym samym utwierdzając mnie w przekonaniu że to już najwyższy czas, by opuściła hotel.

Wiem że to czytasz Natalia... pokazałaś się z najgorszej możliwej strony, i żadne wymówki, że to program itp tego nie zmieni. Natury nie oszukasz. Ogarnij się dziewczyno, bo zostaniesz kiedyś sama. Z mojej strony to już na tylne odnośnie ciebie, i poniekąd "dzięki" że dałaś mi materiał na szydere z twojej postawy w hotelowym cyrku.
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kakarot_Z: No co ty, przecież ty nie jesteś z jej świata, mąż Siwcowej do ciebie nie pisał, nie znasz nikogo z reprezentacji ani ludzi 30+ z biznesami z Dubaju a nawet w Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kakarot_Z: z jednym się nie zgodzę - ona pokazała się od najlepszej strony xd widać przecież było jak bardzo próbuje dbać o reputację.
Najgorszej to byś nie udźwignął ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz