Wpis z mikrobloga

Zakładając konto na tym portalu znałem go z tematów jak miłość do kotków, wykopefekty, kulturalne dyskusje i ciekawostki. Potem nadszedł wykop 2.0 i odpłynęło dobre 60% użytkowników, z dnia na dzień skończył się wartościowy kontent, kulturalne dyskusje i wymiana argumentów, pozostało to tylko na nocnej, gdzie nadal widać jakieś szczątki (przeglądam wykop do porannej kawy i patrzę co się na nocnej działo)
No i wszystko było git póki frustraci byli zamknięci na tagach przegryw i polityka, czasem jakiemuś użyszkodnikowi zdarzyło się wydostać do normalnych ludzi, ale szybko był gaszony w komentarzach.
No i dochodzimy do momentu w którym jesteśmy teraz, frustraci z przegrywu zobaczyli chyba, że te kobiety to w większości normalne, s----------e jest bardziej w nich więc znaleźli sobie nowy cel. I nie miałbym najmniejszego problemu z nagłaśnianiem informacji na temat pogryzień przez psy, dążenia do zmiany przepisów dotyczących psów i ich ataków i nieodpowiedzialnych właścicieli, ale wy k*rwa uwzięliście się na wszystkie psy i ich właścicieli. Sam mam psa, ma 6 miesięcy i wielkościowo bardziej przypomina zająca, szczekaczka zaczepno obronna, życie bym za dziada oddał, ale według was przyczłapów jestem, jak wy to nazywacie? Psiegrywem?
I wytrzymywałem frustratów w komentarzach, w większości po 2 odpowiedziach spuszczając ich zwyczajnie po kiju, bo dyskusja z takimi ludźmi nie ma sensu, ale aktualnie nie da się normalnie wykopa lukrować przez wasze upośledzenie, a przypadku w którym jakiś przegryw pisał, że dostaje ataku paniki jak słyszy psa w oddali nie zapomnę nigdy. Polecam dotknąć trawy, zwalić konia żeby spuścić ciśnienie i znaleźć sobie jakieś zainteresowania.
Inb4 usuń konto jak ci nie pasuje. Nie, jestem uzależniony od wykopa, a nie ma alternatywy (Reddit to nie alternatywa). To wrzuć tag na czarno. Też nie, bo lubię czasem poczytać co wielki nos ma do powiedzenia chociaż dziwnie ucichła po ruszeniu afery. A do wszystkich, bo którzy mają problem do normalnych psów szczere KYS i nie pozdrawiam. Taki wysryw lekki z rana #psiecko #psiarze
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JacksonDaniels to zapraszam do Rosji czy innego kraju trzeciego świata jak ci tak psy przeszkadzają, tam przy każdym domu mają psa obronnego, na którego jak krzywo spojrzysz to masz nadzieję, że łańcuch jeszcze nie jest do końca zardzewiały, a może i trafisz na jakieś gowno podeszwą
  • Odpowiedz
@EditorTM to chyba ten sam, o którym wspominałem w poście xD
@JacksonDaniels ciekawe, jakoś w Polsce nie widziałem jeszcze grup bezdomnych, agresywnych psów czy żeby było wszędzie nasrane gdzie nie popatrzysz co jest notoryczne w twoich krajach trzeciego świata, a nawet w krajach drugiego świata. Mieszkam na wsi, przechodząc między domami raz na czas zdarzy się dom gdzie nie ma psa, ale jakoś się nie pruje do właściciela, że jakiś
  • Odpowiedz