Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Nie dokończyłam jeszcze odcinka, jestem na początku ale chyba właśnie polubiłam Magdę. Jej napad złości był serio słodki. Taka mała, walnięta dziewczynka.
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kasia201201: przecież ona się drze nie powiem , że krzyczy i to już któryś raz - chce kontrolować kontekst na który sobie postawi, w ogóle nad sobą nie panuje jak wypije i krzyczy, krzyczy , nie odróżnia roli koleżanki od roli matki . Z tym nadmiernym matkowaniem w ogóle ma problem jakiś.
  • Odpowiedz
@kasia201201: słodki napad złości ? xDD laska ma nierówno po kopułą z tym darciem mordy. Niech się lepiej nauczy panować nad sobą, chociaż pod tym kontem pasują do siebie z sepleniakiem
  • Odpowiedz
  • 3
@Niewiemnicozyciu no też to tak widziałam, a teraz wydaje mi się że po prostu jest sobą i nie wynika to z chęci kontroli, tylko z tego że jest lekko walnięta i niepewna i uważam że to słodkie. Myślałam że stawia się wyżej niż inni, a ona po prostu jest małą dziewczynką, która się drze jak coś chce. Mnie rozczuliła.
  • Odpowiedz
@kasia201201: niestety krzyki , wrzaski czy komenderowanie to działania przemocowe - można doszukiwać się kontekstów ale p-----c to p-----c. Myślę że w programie jak ktoś już zauważył i tak ma włączoną mocną samokontrolę i metodę przeprosin na zbitego kundla. Co też można traktować jako zagubienie ale też może być jako manipulacja. Tego nie wiem, nie znam kobiety . Ale takich wrzasków nawet jak na szalony paradajs dużo nie notowano.
  • Odpowiedz
  • 0
@Niewiemnicozyciu właśnie nie wiem, jak do tego podchodzić. Ale wole jakąś naturalności i brak samokontroli, niż bardzo mocne kontrolowanie emocji. Mniej więcej widać że np. Andrzej, Milan nie kontrolowali emocji i jak na dłoni widać jacy są. Kuba myślę że ogólnie taki jest, ale np. Michał jest dla mnie człowiekiem zagadka, bo niewiadomo jaki jest, wyuczone zachowania, brak prostoty- nie wiadomo co skrywa pod fasada kultury. Widać w sytuacji zranionej Wiktorii,
  • Odpowiedz