Wpis z mikrobloga

Siema ludolodzy! πŸ‘‹

WstaΕ‚em wczeΕ›niej i do Ε›niadanka obejrzaΕ‚em 30min voda z wczorajszego cyrku, bingo ukoΕ„czone.

O dziwo zaliczyłem nawet "wypominanie jak wybił się na diablo 4" jako argument o jego rzetelności, a nie spodziewałem się diabełka, myślałem że to już jest bardziej mem, no jednak nie. Ogólnie Srakul kreuje się na ofiarę i Jezusa wybawiciela polskiego i światowego gamingu, że gdyby nie on, to biedni konsumenci do końca świata byliby nieświadomi, a cały atak w jego osobę jest skierowany przez fałszywych recenzentów i przekupione korporacje, które próbują wyprać mózgi biednym ludologom i obrócić ich przeciwko niemu. Gdzieś tam jeszcze zagrał kartę pułapkę jak dotarło do niego co powiedział i sprostował, że tak w sumie to on się nie uważa za centrum gamingu, ale to "my" i "widzowie" go tam postawiliśmy.

GdzieΕ› pomiΔ™dzy epizodami psychicznymi wΔ™ΕΌojad mu spamuje pytania na czacie czy "zrobiΕ‚ coΕ› z tym, o czym on pisaΕ‚ mu, a co mu ktoΕ› inny napisaΕ‚", a Kiszak udaje, ΕΌe nie wie o co chodzi i zbywa wΔ™ΕΌojada. XD

Stan psychiczny wampirka oceniam na rozj*bany.

Polecam tego allegrowicza.

Choroszcz wymiΔ™ka.

#kiszak

PoniΕΌej nowa karta do talii: [Karta BΕ‚azna]
retrixxx - Siema ludolodzy! πŸ‘‹

WstaΕ‚em wczeΕ›niej i do Ε›niadanka obejrzaΕ‚em 30min vod...

ΕΊrΓ³dΕ‚o: kartabΕ‚azna

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@retrixxx: przeciez to tak foliowa czapeczka, ze az smiech XD vikop oplacony przez jubisoft i innych ijejΓ³wgejΓ³w XD tu nie chodzi o charakter i ogolnie osobe jaka srakula reprezentuje XD tylko o gry XDDDDDD w grach wlasnie mimo, ze czesto gada glupoty to duzo racji ma (jak robi cos wiecej niz przywalanie sie o peleryne, ktora nikogo nie obchodzi)
  • Odpowiedz