Wpis z mikrobloga

To jest proszę państwa wizja upadku tego tagu bo tu zaraz każdy wafel z frikow konto założy i będzie spam zielonek i normikow. Kiedyś tu wstęp miał jowko wardetka podczas pandory i chyba tyle. A tera każdy bezbek bez pomysłu na siebie robi tu konto i powołuje się na nas
#famemma
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@doreczycielprawdyzosiedli ja mam pooznaczane w notatkach konta których jedyna działalność to spamowanie np. tym dzigim i kaniolem.
To są też często konta które bronią boxdela jak przyjdzie co do czego
Ale glownym helpdeskiem są te dawule, whiskeylhazy i inne takie wykopki co się udzielają na codzień ale ich głównym celem jest obrona boxdela w pandorze. Boxdel sam tu też siedzi bo kiedyś mnie cisnął na priv tymi samymi składankami moich wpisów
  • Odpowiedz
@sperg44 dawula kojarzę z dziwnych wstawek z kiedys tam, w----y sprawia wrażenie normalnego gościa, nie kojarzę probaxtonowych wrzutek, nie raz przeglądając tag odnoszę wrażenie, że tu każdy gdzieś przynależy, dużo nicków jest ze sobą powiązanych otwarcie, parę nie... pewnosc mam do weteranów tagu jak goodguy, że to ich opinie a nie ustalona narracja, inni zakładają świeże konta( ͡° ͜ʖ ͡°)
ten tag to p--------a plansza xD
  • Odpowiedz
  • 0
@doreczycielprawdyzosiedli: ja tam w sumie przez przypadek założyłem konto bo chciałem coś przekazać wykopkom i mi szagatunia powiedziała bym założył konto i sam napisał bo w sumie to do tagu pasuje i tak xd i jakoś tu zostałem
  • Odpowiedz
  • 1
@doreczycielprawdyzosiedli: ja zadzwoniłem do studia wyzywając rybicę do walki? nie kojarzę. Z biniem coś akurat na początku pisałem i wyszła z tego akurat głupia sytuacja z mojej strony za którą potem przepraszałem więc to niemożliwe za bardzo. Wyglądało to mniej więcej tak że byłem tutaj świeży i mnie kilka osób oskarżało o bycie wieszjo a biniu przyszedł i zaczął mi opowiadać o jakiś spiskach i pomawiać @odyn88 że zbiera
  • Odpowiedz
@sperg44 a to kula w plot, Twoja ofensywa na rybice skojarzyła mi się z tamtym telefonem, ale zostawiłem to w sferze domysłów nie próbując znaleźć odpowiedzi jak jest naprawdę, biniu to nie moje czasy na tagu, kojarzę końcówkę jego aktywności, ale to, że z prajmowego otoczenia (w sensie z czasów 8, szagatunia etc.) to akurat słusznie wywnioskowałem
  • Odpowiedz
@sperg44: Wy śmierć tagu średnio co pół roku ogłaszacie xdd koło 2 lata temu zmieniło się tu towarzystwo, czuć że więcej tu zetek niż millenialsow którzy byli na samym początku patologii ale im się przejadła. # będzie dalej żyć bo jest w uj zabawny i trafnie wbija się tu szpile i czuć że siedzą tu ludzie a nie boty jak na np. x
  • Odpowiedz