Wpis z mikrobloga

To jest proszę państwa wizja upadku tego tagu bo tu zaraz każdy wafel z frikow konto założy i będzie spam zielonek i normikow. Kiedyś tu wstęp miał jowko wardetka podczas pandory i chyba tyle. A tera każdy bezbek bez pomysłu na siebie robi tu konto i powołuje się na nas
#famemma
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sperg44: po prostu trzeba robić tak, żeby ci, co są nielubiani w-------i stąd na Choroszcz jeszcze jako zielonki, a nie potem się taki jeden z drugim rozgości i już 25% tagu z eprostytuką z rozklapciałą firaną sobie normalnie gada xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@gabapentyn jemu chyba ktoś tu konto założył mi się wydaje. Tyle że do niego nie mam o tyle problemu ze on wszedł i tu zrobił jakby q&a i tyle. Odpisuje tylko jak ktoś go oznaczy
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@gabapentyn aaa faktycznie XDDDDD mam takie serio wrażenie bez żartów teraz że im jedna osoba doradziła żeby się tu udzielali. Jakiś fajniak który uważa że zna się na tym podpowiedział im że napewno wkupią się w nasze łaski.
  • Odpowiedz
via Android
  • 4
@gabapentyn muran to byłby jeszcze szacunek ale jak tak dalej pójdę to zrobię zewnętrzne forum na zapas i będzie sekcja dla zielonek i tag właściwy gdzie będzie ręczna akceptacja
  • Odpowiedz