Aktywne Wpisy

Jak weźmiesz iPhone nigdy nie wrócisz na #android ta, bateria tak pięknie trzyma, że po tygodniu już myślę czy nie oddać i nie zamówić oneplusa 15, czuję się jakbym cofnął sie w rozwoju, bateria słaba, żadnych ficzerow, aparat też bez szału w porównaniu do honora magic 6 pro na plus tylko rozmiar bo to male pro, ale dwa razy dziennie telefonu ładować nie będę
#iphone #ios
#iphone #ios

kecyc +182
Zaraz egzamin na prawko C. Kurde stres jest, niby człowiek umie jeździć ale stres jak ta lala.

#steamdeck #gry
https://mi-store.pl/product-pol-3239-Ladowarka-do-szybkiego-ladowania-Xiaomi-45W-Turbo-Charging-Power-Adapter-Type-A.html
Taka albo mocniejsza powinna być imo ok + kabel jakiś porządny
Oczywiście nie musi być Xiaomi, ja mimo że przesiadłem się na Iphone to jednak mam miłe odczucia jeżeli chodzi o ich ładowarki
@koronawirus: Baseus GaN cokolwiek 45W lub więcej, chociaz sam poniżej 60W bym nie schodził
Panowie, nie doceniacie wyobraźni ludzi xD może być tak, że op podpiął się do portu USB-A kablem na USB-C i dziwi się, że nie ma pełnego ładowania xD
@koronawirus zatem oprócz wspomnianych ładowarek ważny jest przewód. Musi być USB-C, obsługiwać PD i dać radę zasilić minimum 45W.
@nomariko: dokładnie tak, czasami chiśkie cuda mają odpowiednią moc, ale złe napięcie i wtedy z ładowania nici.