@ZlodziejBilonownic: Hmm no dwójeczke by pasowało bo jednak sporo postaci z niej pojawia się w trójce. Jedyneczka nie jest jednak na tym etapie obowiązkowa i można zostawić na później. Czasu faktycznie trzeba dużo, zwłaszcza przy pierwszym przejściu jeśli będziesz chciał zrobić wszystko.
@vateras131: A, jak już jesteśmy przy trylogiach to jeszcze np. cały Mass Effect (pomijam Andromedę) też sobie czeka już ładnych parę lat na ogranie xD
@ZlodziejBilonownic: mnie zaskoczył ostatnio Sand Land, nieznane mi totalnie IP ale skusił mnie styl Toriyamy, pobrałem z ps plusa żeby zobaczyć co to za badziewie no i tak kliknęło że wpadła platyna ( ͡°͜ʖ͡°)
Lol jak lubisz książki o Wiedźminie i nie grałeś w trójkę to wybór jest oczywisty i możesz zamykać ankietę.
Hmm no dwójeczke by pasowało bo jednak sporo postaci z niej pojawia się w trójce. Jedyneczka nie jest jednak na tym etapie obowiązkowa i można zostawić na później.
Czasu faktycznie trzeba dużo, zwłaszcza przy pierwszym przejściu jeśli będziesz chciał zrobić wszystko.
ło panie (-‸ლ)