Wpis z mikrobloga

#slubodpierwszegowejrzenia
W zapowiedzi kolejnego odcinka widać napięcie u Kai i Laweciarza, co było do przewidzenia. Kaja chciałaby czułych gestów, starań ze strony Krystiana, a u niego kompletnie nie widać na to chęci. Myślę, że Kaja miałaby większe szanse, gdyby była bardziej kobieca, subtelna, a trochę mniej zachowywała się jak krzykliwa przekupka.
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MademoiselleAgnes: Ona mu się nie podoba. Z tego powodu on zamknął się w skorupie. Nie chce mu się nawet gadać. Więc Kaja ratuje sytuację i wciąż trajkocze. Przecież ktoś musi tu coś gadać. I jakoś interes się powoli kręci zmierzając powoli ku końcowi eksperymentu po czym obie strony rozejdą się do swoich domów, na który to moment czekają z utęsknieniem- zwłaszcza po Laweciarzu to szczegolnie widać.
  • Odpowiedz
@Aprilwine wątpię, tu była spina między nimi, na 100000%. Widać to szczególnie w scenie samolotowej, ona umie udawać, a chłop już ma dość. Nie jest to na sto procent spowodowane wyglądem.
  • Odpowiedz
@katienca: no dokładnie. Nie wiem, ale wypowiem się jako facet, że szczerze mówiąc mam w dupie wygląd, zawsze interesował mnie dosłownie charakter. W różnych związkach byłem przed małżeństwem i były to raz obiektywnie ładne, obiektywnie na odwrót również kobiety. I nie miało to znaczenia, miało znaczenie jak się z nimi dogadywalo i jak się z nimi rozmawiało i jak się żyło. A Kaja z charakteru jest po prostu okropna, zadziorna,
  • Odpowiedz
@demaruspl: pelna zgoda, wyglad moze jest wazny, ale nie jest to deal breaker dla wielu facetow (mam to samo co Ty), a jesli nie ma szacunku od kobiety, a Kaja wlasnie pokazuje znamiona braku szacunku, dominacji pogladowej, wywyzszania sie, to chlop zwyczajnie odpuszcza.
  • Odpowiedz
@MademoiselleAgnes: Laweciarz w ostatnim odcinku zrobil na mnie mega srednie wrazenie. Gosc jest zaborczy w taki dziwny sposob - ma jakies utarte schematy ktore ratuja mu glowe - np to jak mowil ze malo czasu spedza w domu bo lubi spedzac czas poza domem itp itd, laska mu tlumaczy ze potrzebuje czasu dla siebie i lubi spedzic go w domu (doladowanie baterii introwertycznych) a typ reaguje na to jak by
  • Odpowiedz
@Tommy_Cares: chodziło mi bardziej o to, że wygląd to nie jest must-have, że naprawdę to jaka osoba jest naprawdę jest ważniejsze w długotrwałej relacji. Może się tak nauczyła przez to, że była odrzucana np przez wygląd kiedyś (wiemy jaka jest młodzież) i to jej taka tarcza obronna teraz, ale to u całkiem normalnych ludzi nie przejdzie.
  • Odpowiedz