Wpis z mikrobloga

#ps5 majstry ile jest warty nowiuśki pad biały zaplombowany na gwarancji z paragonem kupiony 2 dni temu w euro rtv, 100zł? Bo sprzedaje taki za 249 i chłop do mnie pisze że to warte max 200 bo po tyle są otwarte i bez gwarancji na olx i że to to samo
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Altar: @paluszki_rybne @WolnyBLN no tak ale się z nim kłócę z nudów pół dnia i może ma rację xDD Mówię mu że produkt otwarty „tylko do zdjęcia” nie jest nowy i nie może być sprzedawany za tyle samo bo chłop mógł sobie na nim równie dobrze grać 3msc a on że mam łeb zryty jak dla mnie otwarty towar nie jest nowy xDD I że jak on się
  • Odpowiedz
@gacek___: To znaczy nikt Ci nie powie ile jest dokładnie warty, ale na pewno nie tyle, ile kosztuje w sklepie, bo jest już otwarty i mogłeś go używać 48h bez przerwy (teoretycznie) :-D.
  • Odpowiedz
@gacek___ ja bym wolał za taką samą cenę jak sklepowa kupić w sklepie, więc chociaż z 10 zł taniej twój, no ale dochodzi wysyłka pewnie z 15 zł co najmniej z tą przesyłka Olx, więc to też nie ma wtedy sensu...
  • Odpowiedz
jak on się z kimś na olx dogadał że mu sprzeda za 210 to znaczy że tyle jest wart, taka jest teraz jego cena rynkowa

@gacek___: Widać, że absolwent Wyższej Szkoły Korwinizmu Stosowanego :)
  • Odpowiedz