Wpis z mikrobloga

Byliście kiedys na imprezie sylwestrowej? Ja raz byłem zaproszony w gimnazjum a tak to zawsze sam jak odludek przed kompem kiedys jeszcze bylo ludzie na tej wsi to była szansa teraz to psy tu dupami szczekają #przegryw
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Henson_: Byłem, w ostatni sylwester i jeszcze poprzedni... U kolegi. Było nas zawsze 4 , każdy jeden sam odludek, bez baby i boku, i do rana siedzieliśmy. Chemia na stole, jeden kolega to,.jak sam stwierdził, większość sylwestra spedził na kruszeniu kamieni... Pewnie w tym roku powtórka.
  • Odpowiedz
  • 2
@Adorator: fajnie miec znajomych przegrywow bo mozns byc soba ja miałam jednego przyjaciela przegrywa znalem go od dziecka ale zostal simpem dla laski i zerwał kontakt ze mna dla cipy
  • Odpowiedz
@Henson_ Najlrpszy sylwester to sylwester w domu.
Z czego tu się cieszyć? Głośno, huk, śmierdzi, wyższe ceny, nowe podatki?

Ja jako przeciwnik petard nie lubię tego dnia bo szkoda mi nie tlyko środowiska, śmieci ale i dzkich zwierząt.

No ale od jakiegoś czasu z racji że Polska zmienia się w psitnisko to w sumie czemu nie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Henson_ @Baczny_Obserwator 33 lata w domu praktycznie co rok, nie pamiętam czy kiedykolwiek gdzieś w sylwestra byłem poza domem.
@CH3j nawet spoko, kilka razy spędziłem tą noc z graczami, obecnie jakoś nie czuję tego vajbu. CS Go też było spoko i bardzo żałuję że już nie ma go
  • Odpowiedz