Aktywne Wpisy

MonazoPL +99
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
EndymionPP +543
Jak możecie oczekiwać od kobiet że będą wierne, jeśli według nich najbardziej romantycznym filmem jest ten gdzie stara baba opowiada jak to mąż kupił jej niesamowicie drogą wycieczkę, na której dała d--y bezdomnemu? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
źródło: images (1)
Pobierz

#linux
jak zmieniłeś w tym celu całe distro, to może spróbuj apt install xfce4 albo całe xfce-desktop
szczegóły
https://askubuntu.com/questions/116602/how-to-install-xfce-desktop-environment
Myślałem że problemy z rozciągniętym tekstem podczas edycji linux pozostawił 5 lat temu. Jak widać popularne środowisko graficzne takie błędy dowozi
Poradniki w internecie? Zapomnij wszyscy korzystają z gotowych motywów zrobionych jak dla obcego.
a żeby to jeszcze było ładne, to zajmie kolejny tydzień
@Rustyyyy: jak ustawisz trochę więcej w KDE niż to co jest domyślnie do plasma ci się będzie sypać jak g---o w betoniarce. Testuję średnio co roku od jakiś 10 lat z nadzieją, że może poprawili i co roku jest to samo xD
Jakim cudem mój idealny układ nie jest standardem w dekstopach? (ꖘ‸ꖘ)
Niech ktoś to zrobi za mnie!
Powiedzmy że układ rzeczy mam ogarnięty teraz zmiana wyglądu, o ile w domyślnych konfiguracjach jakoś to wygląda, to poza nią, jest tylko depresyjna szarość
W serduchu zawsze xfce, choć piszą że brzydki itd, ale ja lubię prostotę, do tego też go można fajnie skonfigurować jak ktoś potrzebuje.
I to niezależnie od sprzętu bo mój obecnie wszystkie te de uciągnie bez problemu.