Aktywne Wpisy

PanKara +439
Mirki, jest #afera, bo @allegro_pl okradło mnie na 15 000 PLN. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
10 sierpnia 2026, 16:30. Kupuję MacBooka od sprzedawcy Lantre przez Allegro. Specjalnie wybrałem dostawę kurierem, żeby mieć pewność, że nikt po drodze nie grał paczką w kosza na magazynie, ale jak to Allegro ma w zwyczaju, forsuje domyślnie swojego kuriera i to właśnie kurier Allegro realizował wysyłkę.
12 sierpnia, godzina 15:00. Paczka zostaje
10 sierpnia 2026, 16:30. Kupuję MacBooka od sprzedawcy Lantre przez Allegro. Specjalnie wybrałem dostawę kurierem, żeby mieć pewność, że nikt po drodze nie grał paczką w kosza na magazynie, ale jak to Allegro ma w zwyczaju, forsuje domyślnie swojego kuriera i to właśnie kurier Allegro realizował wysyłkę.
12 sierpnia, godzina 15:00. Paczka zostaje
źródło: Zrzut ekranu 2026-09-16 o 16.25.45
Pobierz
WhoIsElijah +72
Kobieta nieidealna nie doceniła kuchni Seby i jeszcze go obwinia, na trzymajcie mnie bo jebnę...
#sebcel
#sebcel
źródło: 1000002114
Pobierz

źródło: image
PobierzCo jak co, można go nie lubić, ale pomarańczowy tworzy takie sytuacje, że można sie posikać ze śmiechu. XD
To jest jerome powell papież wszystkich rzymian z dolnego manhattanu.
Dzięki
Widać ze Trump próbuje podbić wartość inwestycji jakimiś starym, już wybudowanym obiektem..
A ktoś z wyższego managmentu prostuje kłamstwa na bieżąco? Dobrze czaje?
masz w opisie..
Donald Trump appeared to ambush Jerome Powell, the Federal Reserve chair, during his site visit to inspect the renovation of the central bank’s historic headquarters in Washington.
The president claimed the total cost of the renovations was $3.1bn, higher than previously reported. As Trump made this claim, Powell shook his head: “I’m not aware of that. I haven’t heard that from anybody at the Fed.” Trump