Wpis z mikrobloga

@jason676: przecież to sama prawda ( ͡° ͜ʖ ͡°) z XTB korzystają studenciaki i golodupce z portfolio o wartości 20k PLN

Co chwila widać zrzuty ekranu z apki jak ktoś ma 0.004 akcji jakiegoś stocka xD
  • Odpowiedz
@jason676: tu pasowałby mem z freethinkerem co to uwaza sie za lepszego bo wie ze jak kupuje akcje po 100$ to w arkuszu jest jeszcze 1000 takich samych, normalnym ludziom do niczego to nie jest potrzebne, ale ktos ma bol d--y ze ktos smie uzywac czegoś innego niż on.
Dobrze nadawałby sie na moderatora elektrody

Ps: co to w ogóle za typ jest, na szczęście nie mam go w followiwanych
  • Odpowiedz
@jason676 Firma oferuje taką samą usługę taniej niż konkurencja, przez co zwiększa popyt i swoje zyski, najgorzej, nie wolno tak. Mam nadzieję, że przejdzie ta ustawa i będzie można inwestować tylko z minimum milionem na koncie bo kto to widział, że student poznaje rynek i uczy się inwestowania na taniej platformie.
  • Odpowiedz
@jason676: no ale chłop ma trochę racji bo do XTB ma dostęp każdy golodupiec studenciak i na wejściu ma dostęp do lewara jak w ruskim kasynie. Taka grupa docelowa. W DM banków targetem są ludzie z dużym depo ktorzy będą stabilnym wpływem przez wiele lat, w XTB wpływem jest armia golodupcow z depo po 20k którzy wyjadą poza bandę na pierwszej korekcie. Czy to coś złego? Nie, po prostu taki
  • Odpowiedz
  • 1
@elmas-znaczy-diament: ja tam jak chciałem odpalić ruletkę na początku inwestowania, to musiałem wypełnić ankietę, której nie przeszedłem i do teraz nie mam odblokowanego CFD, więc tak nie do końca. Dlatego działam tylko na akcjach jak Bóg i tag giełda przykazał.
  • Odpowiedz