Aktywne Wpisy

kanguru +23
jedno musi zniknąć co wybierasz?
źródło: temp_file7981082450624516794
Pobierz
masternodeBTC +271
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 5 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. Polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których powstają kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 7380 osób.
Dzisiaj ode mnie
Od 5 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. Polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których powstają kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 7380 osób.
Dzisiaj ode mnie

del Torro to bug w Matrixie, w tym sezonie kontrakt 2771/124 (przebitka 2235%) a jeszcze Lombardia w zanadrzu.
@cult_of_luna czy to będzie historyczny rekord na indywidualny kontrakt w historii gry?
klasyfikację wygrywali:
Evenepoel 2022 (3154 za 1325)
Evenepoel 2023 (2933
Pamiętam że chciałem go licytować, ale nie było można, bo mamy zasadę prawa pierwokupu swoich stażystów. Nie lubię tej zasady, bo można sobie za grosze zarezerwować mega kozaka, wystarczy być szybkim przy otwarciu okienka na stażystów.
Ale cóż, ja nie jestem koneserem bombelków i nie śledzę wyników juniorów, to wiadomo, że będę narzekał na zasady premiujące tych co się bomblami interesują.
Bomblowanie to najlepsza część sezonu xD
@Ejszyn: zmieniamy od przyszłego sezonu o 2 lata limit wieku, raczej powinno to zminimalizować takie strzały, chociaż Del Toro nadal by się łapał
@AlteredState: dokładnie tak było, sam się nad nim zastanawiałem, ale stwierdziłem że będzie pewnie słaby jak Artem Schmid. Do kogo mam
Oczywiście, ja go zawsze obwiniam