Wpis z mikrobloga

• 3
@AlteredState @cult_of_luna
Pamiętam że chciałem go licytować, ale nie było można, bo mamy zasadę prawa pierwokupu swoich stażystów. Nie lubię tej zasady, bo można sobie za grosze zarezerwować mega kozaka, wystarczy być szybkim przy otwarciu okienka na stażystów.
Ale cóż, ja nie jestem koneserem bombelków i nie śledzę wyników juniorów, to wiadomo, że będę narzekał na zasady premiujące tych co się bomblami interesują.
  • Odpowiedz
  • 4
@Ejszyn: no kto by wtedy go nie chciał wziąć. O ile kojarzę to ja i dużo innych graczy wybrało wszystkich bombli w pierwszych trzech tygodniach, Piwnic poczekał do końca Tour de l'Avenir i zgarnął go bez pośpiechu.

Bomblowanie to najlepsza część sezonu xD
  • Odpowiedz
Nie lubię tej zasady, bo można sobie za grosze zarezerwować mega kozaka, wystarczy być szybkim przy otwarciu okienka na stażystów.

@Ejszyn: zmieniamy od przyszłego sezonu o 2 lata limit wieku, raczej powinno to zminimalizować takie strzały, chociaż Del Toro nadal by się łapał

zgarnął go bez pośpiechu.

@AlteredState: dokładnie tak było, sam się nad nim zastanawiałem, ale stwierdziłem że będzie pewnie słaby jak Artem Schmid. Do kogo mam
  • Odpowiedz