Aktywne Wpisy
kaszaamanna +798
Życzenia uprzejmego użytkownika @jakub-kicia po wpisie o chorobie mojej żony :)
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
źródło: image_picker_07759E5F-925C-4C83-8FC9-BD00EDC83A6E-72556-00003374F19AD0DE
Pobierz
yourgrandma +68
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz

#elektryka #remontujzwykopem
źródło: IMG_4774
PobierzDopoki nie zdefiniujesz to mam niezla beke :D
źródło: IMG_4778
Pobierzźródło: IMG_4777
Pobierz@tomaszek00: Do puszki wchodza ci 3 kable. Kazdy teoretycznie to 3g1,5.
Tylko co to ma robic? Dp zapalenia swiatla wystarczy ci jeden kabel. A masz 3 :DDD Wiec stad moje zdziwienie :D
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: 1DFEBB50-0FD8-4E03-A87C-9A2DD7103B8A
Pobierzźródło: 4B0F9FB6-12CE-4817-8866-C9B2E0D0EC16
Pobierz@tomaszek00: Zazwyczaj tak. Ale za cholere nie bierz tego za pewnik. Dluzej pozyjesz. W 99,9% przypadkow tak bedzie. Ale jak trafisz na ten 0,1 to moze byc niefajnie. Zawsze sprawdzasz zanim dotkniesz przewodu.
Co do opisu - jakby to bylo normalne wlaczanie swiatla to w puszce mialbyc 2 kable a nie 3.
źródło: image
Pobierz