Wpis z mikrobloga

@Robert_K: Nie oceniam słów, a czyny. Nie przyjadą na Festiwal, bo nie opłaca im się zagrać dwóch koncertów w tym samym miejscu w ciągu dwóch miesięcy. Nie dość, że brak szacunku dla Ryśka, to jeszcze dla fanów. Jeśli ktoś na końcu każdego koncertu podkreśla, że dziękuje Ryśkowi, a potem stwierdza, że woli zagrać w Lęborku, niż podczas święta Ryśka i jego fanów, to jest hipokrytą.

A tego oświadczenia nie skomentuję,
  • Odpowiedz
@Wojt_ASR: Wczoraj wystarczająco godnie upamietnili Ryśka i Pawła. Naprawdę nie muszą grać na tym festiwalu. To jest ich decyzja. Oczywiście lepiej by było jakby zagrali ale co zrobisz. Ludzie jednak zjezdzali się na ten festiwal głównie na Dżem bo te koncerty były wyjątkowe na swój sposób Ale tak jak powiedziałem, wczoraj było wystarczająco. Jeśli nie byłeś to czekaj na DVD i zobaczysz sam. @JemMandarynke może potwierdzić moje słowa!
  • Odpowiedz
@Robert_K: Ja byłem na razie na jednym festiwalu, i bardziej od Dżemu zapamiętałem atmosferę. Dla mnie niedorzecznością jest to, że może ich nie być. Dżem od dawna nie jest tanim zespołem, za bilety na koncert do Stodoły w zeszłym roku zapłaciłem bodaj ok. 9 dych, a jeśli mogliby zrobić coś dla swoich fanów, to tą jedyną rzeczą jest występ na Festiwalu.

Nie neguję tego, że koncert był dobry, ale po
  • Odpowiedz
@Wojt_ASR: Atmosfera atmosferą. 90 zaplaciles chyba na obydwa koncerty grudniowe bo ja zapłaciłem 42 za jeden dzień czyli 84 za obydwa. Specjalnie szukałem w szafce biletów ;) Czy będą tego nie wiemy. Być może będzie to ostatni festiwal. Oby nie.
  • Odpowiedz