Aktywne Wpisy

Grzesiok 0
Poszukiwane: Filmy pod Halloween dla młodszej młodzieży = 12-13 latków.
Co możecie polecić? Nie chodzi mi o takie błahe produkcje jak gęsia skórka, bo "IT" już mają zaliczone ale z drugiej strony nie wyjeżdżajmy z jakimiś Egzorcyzmami lub Obecnościami, bo to może być za mocne.
#film #filmy #horror #filmnawieczor
Co możecie polecić? Nie chodzi mi o takie błahe produkcje jak gęsia skórka, bo "IT" już mają zaliczone ale z drugiej strony nie wyjeżdżajmy z jakimiś Egzorcyzmami lub Obecnościami, bo to może być za mocne.
#film #filmy #horror #filmnawieczor

hell_naw +156
Dzisiaj 8 rano HR napisał mail że nie uważa za odpowiednie aby jeść banany bo źle wpływają na męskich współpracowników z Indii gdy kobieta to przy nich robi (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) i aby nie doszło do nieporozumień.
#pracbaza #korposwiat
#pracbaza #korposwiat

https://x.com/i/status/1974311010052812877
#wypadek #trzecieoko
@benzyna_abstrakcyjna: Bo na tagu #trzecieoko lubimy jak ktoś robi sobie krzywdę.
Tak po prostu bez głębszych emocji, to i tak sie wydarzyło nic tego nie zmieni.
A co do filmiku to tak, to był atak paniki
@CH3j: chyba lepiej żebyś sobie zrobił przerwę od oglądania takich nagrań
Rozumiem jakiś śmieszny komentarz albo pojazd po kimś jak zrobił coś głupiego, ale te wasze reakcje są jakieś takie na siłę a twoje uzasadnienie trochę niepokojące
No nic, otrzymałem już odpowiedź której szukałem
@benzyna_abstrakcyjna: ludzki umysł potrafi niezłe figle płatać, zrozumiałbym atak paniki polegający na jakimś miotaniu się albo totalnej blokadzie i zastygnięciu, ale żeby się odpinać? ლ(ಠ_ಠ ლ)