Aktywne Wpisy

Maudee +92
Czy Wy też czujecie takie silne obrzydzenie do treści AI? Nie chodzi mi tylko o teksty, ale ogólnie wszystko — grafiki, piosenki itd. Coś, co miało w swoim założeniu ułatwiać pracę, mnie skutecznie ją tylko obrzydza. W paru firmach, w których całkiem niedawno pracowałam, regularnie korzystali z Chatu GPT i ja rozumiem, że czasami nie chce się (albo nie starczy czasu) napisać paru zdań do posta na Facebooka, ale wszystkie to już

Wy też tak macie? Nie mogę przestać myśleć od poczatku jak uslyszalam o tym makabrycznym zagryzieniu, wręcz objedzeniu z mięsa na kończynach tego pana 46 letniego nieszczęśnika męczennika, nie bójmy się użyć tego słowa.🤞(╯︵╰,)
Cały czas porównuje w glowie odtwarzam do swoich jakich przebytych ran, uderzeń, bóli spowodowanych poważniejszymi urazami i nie moge sobie wyobrazić co odczuwal na jakie tortuty byl skazany przez ten czas ten osamotniony dopadniety
Cały czas porównuje w glowie odtwarzam do swoich jakich przebytych ran, uderzeń, bóli spowodowanych poważniejszymi urazami i nie moge sobie wyobrazić co odczuwal na jakie tortuty byl skazany przez ten czas ten osamotniony dopadniety

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

#piekloperfekcjonistow
źródło: 1000021706
Pobierz