Wpis z mikrobloga

@Kowalek98: w sensie dalej nie kumam co mu się "odbiło" w rękę? czaje że to taka jajcarska historyjka jest i rękawiczka też, ale jest jakiś logiczny sens powiązany z tą historią dla którego ją nosi?
  • Odpowiedz
  • 0
@Sinti A ta rękawiczka, to kolejna wymowka, zeby mieć na co zwalać po przegranej.Przetrwalem 3 rundy z 30 lat mlodszym zawodnikiem federacjii na gole pieści, nie potrafił mnie znokautować, w dodatku wyszlem z kontuzja.
  • Odpowiedz
@Kowalek98:
„Przetrwalem 3 rundy z 30 lat mlodszym zawodnikiem federacjii na gole pieści, nie potrafił mnie znokautować, w dodatku wyszlem z kontuzja.”

Nie da się tego przeczytać inaczej niż glosem Murana xD
  • Odpowiedz
@Sinti: nie zostawił odcisków na broni, a drugie brak śladów prochu na dłoni, nawet jak znajda bron to mu nie udowodnią ze to on strzelał jedynie ze miał b--ń pochodząca z przestępstwa xdxd
  • Odpowiedz
@hugoooo: ja głupi nie jestem, ale na programie nie dotykał przecież broni a rękawiczkę dalej nosi
pytam czy jest jakiś logiczny sens, a nie tylko dla beki - bo to że to takie j---a to wiadomo
  • Odpowiedz
@Sinti: nie wiem chyba musiał coś zostawić żeby ludzie pytali i żeby mógł opowiedzieć historie bez rękawiczki by nikt nie pytał, jacula to aktor słaby ale jednak XD
  • Odpowiedz