Aktywne Wpisy
kryspin_69 +141
Równy rok po przeszczepie włosów u Pana dr Serkana, koszt 3350Euro metodą DHI #zakola #finasteryd #lysienie #przeszczepwlosow
Larsberg +156
Jak tam wyhodki? Macie już przygotowane konserwy, energetyki, śruby, lornetki, latarki czołowe, liczniki geigera, detektory anomalii, maski gazowe, bandaże, apteczki, leki przeciwpromienne, zapas amunicji i wóde? Bo już za parę dni wchodzimy do Zony więc pakować plecaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker #stalker2 #gry
#stalker #stalker2 #gry
#corobic ?
Komentarz usunięty przez moderatora
@kudlaty920:
Nie idż. W TPSA tak samo.
+ teraz pewnie jakieś świąteczne promocje, to mogą mieć zapiernicz :d
@Frostoriginal: Przedstawiciel był u mnie w domu.
@PanKara: tepsa od 5 lat próbuje znaleźć wolne miejsce na linii u moich rodziców...
Swoją drogą, myślicie, że żądać od nich zwrotu kosztow? Mam nabite jakieś 200 minut
@PanKara: Wydałem przez ostatni miesiąc 150 zł na
@PanKara: Nie, nie żartuję, chyba jeden z gorszych internetów jakie zdarzyło mi się mieć. Częste przerwy w dostanie, jak już się pojawiał to ślimaczył się potwornie. Nie raczyli nikogo przysłać nawet, chociaż zgłaszane wielokrotnie. To, że Ty nie masz z nimi problemów nie oznacza, że w ogóle nie istnieją.
PS podpisałem umowę na 20 mb, teraz patrzę co mi zainstalowali i mam 2 mb ^^.
Są natomiast mistrzami w upominaniu się o swoje pieniądze. Nasłali na mnie windykacje bo nie zapłacę za tamtego neta dopóki
To fakt, kiedys zle przelew zrobilem i nie przelalem im chyba 40 groszy to list przedwindykacyjny mi przyslali :D