Aktywne Wpisy
arwok +11
#f1 może jestem ślepy, ale nie wierzę że takie cacko, które się pojawiło dzisiaj na twitterze, ominęło ten nadal wciąż aktywny tag ( ͡° ͜ʖ ͡°)
to fragment wyścigu z usługi F1 Digital+, który był w Polsce w latach 1999-2002, dotychczas jeden z największych świętych graali wyścigowych lost media w Polsce
F1 Digital+ był usługą dla abonentów cyfry+ pozwalającą oglądać wyścig F1 na siedmiu (!) kanałach
to fragment wyścigu z usługi F1 Digital+, który był w Polsce w latach 1999-2002, dotychczas jeden z największych świętych graali wyścigowych lost media w Polsce
F1 Digital+ był usługą dla abonentów cyfry+ pozwalającą oglądać wyścig F1 na siedmiu (!) kanałach

josedra52 +4

@orgin246: Powinni za rok wydać jeszcze więcej na fifę, może dzięki temu dostaną coś lepszego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ostatnia fifa, w która grałem to 2002( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kazdy gra sobie w co lubi, nic mi do tego, ale osobiście nie jestem w stanie się przełamać do grania w kopanie piłki xD
Też bym chciał niższych cen, ale tak to już z hobby bywa, że ten co je tworzy dyktuje często warunki.
Tak sobie ludzie wybierają hobby. Nam nic do tego. Ja ostatnią fifę kupiłem kilka lat temu za 20 zł bo byłem ciekawy jak się w to gra. Pewnie ty też fify nie kupujesz.