Aktywne Wpisy

Maudee +96
Czy Wy teΕΌ czujecie takie silne obrzydzenie do treΕci AI? Nie chodzi mi tylko o teksty, ale ogΓ³lnie wszystko β grafiki, piosenki itd. CoΕ, co miaΕo w swoim zaΕoΕΌeniu uΕatwiaΔ pracΔ, mnie skutecznie jΔ
tylko obrzydza. W paru firmach, w ktΓ³rych caΕkiem niedawno pracowaΕam, regularnie korzystali z Chatu GPT i ja rozumiem, ΕΌe czasami nie chce siΔ (albo nie starczy czasu) napisaΔ paru zdaΕ do posta na Facebooka, ale wszystkie to juΕΌ

Wy teΕΌ tak macie? Nie mogΔ przestaΔ myΕleΔ od poczatku jak uslyszalam o tym makabrycznym zagryzieniu, wrΔcz objedzeniu z miΔsa na koΕczynach tego pana 46 letniego nieszczΔΕnika mΔczennika, nie bΓ³jmy siΔ uΕΌyΔ tego sΕowa.π€(β―οΈ΅β°,)
CaΕy czas porΓ³wnuje w glowie odtwarzam do swoich jakich przebytych ran, uderzeΕ, bΓ³li spowodowanych powaΕΌniejszymi urazami i nie moge sobie wyobraziΔ co odczuwal na jakie tortuty byl skazany przez ten czas ten osamotniony dopadniety
CaΕy czas porΓ³wnuje w glowie odtwarzam do swoich jakich przebytych ran, uderzeΕ, bΓ³li spowodowanych powaΕΌniejszymi urazami i nie moge sobie wyobraziΔ co odczuwal na jakie tortuty byl skazany przez ten czas ten osamotniony dopadniety

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalniΔ ΕciekΓ³w na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

ΕΊrΓ³dΕo: 1000010027
Pobierz