Aktywne Wpisy

gonzo91 +81
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz
Lolenson1888 +20
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

W weekend aktorzy spuszczeni w końcu ze smyczy Naczelnego Cenzora pokazali, że można. Gdyby tak Kaczor dostał wolną rękę w załatwieniu aktorów, myślę długo by to nie trwało. On kocha strimować. Ale wątpie czy ego inwestora pozwoli to a sam usunie się w cień. Przecież chciał tego, żeby nie było go na strimach.
Ten strim się wybił właśnie przez to, że na wsi chłopaki odpalały sobie grilla koło kukurydzy i całą noc gadali, potem robili nocne spanie. Czy w kempingu, bo też takie były. Wszystko na luziku, śmiechy itd. To jest to, a nie jakieś "irle" i próba zostania tak "profesjonalnym strimerem" typu te wszystkie Pasuty i inni "irlowcy" z Kicka. Nowy "kontent" czyli "iryl" z nad jeziora w totalnej pikselozie i ciągłym "ale nie wydzieraj się tak", "choć, zostaw już ich" pokazał, że to ma potencjał, tak to na pewno wypali xD Jak on nie mógł kilka lat mikrofonu wymienić, a jak coś to zawsze jest to wina aktorów. Bo np. Tajfun nie przypomniał, że mieli kupić kamerę 360, a Rusek nie przypomniał, że trzeba tytoń kupić. Parodia.
Akcja z policją legendarna. Kaczor pozdro ze społecznościówki. Zakończyłeś swoją karierę, ale chociaż z przytupem.
#bystrzaktv #patostreamy
źródło: polska-wies
Pobierz