Aktywne Wpisy

ojciec zmarł nad ranem. jak wychodziłem rano do pracy, mama mnie zawołała i mówi, że nie reaguje. zaczęliśmy próby reanimacji, ale już było po ptakach. przyjechała karetka, zostawili wydruk z ekg z prostą kreską i tyle mi po ojcu zostało. 3 tygodnie był w umieralni (tj. w szpitalu wojewódzkim), przyjechał do domu i umarł tej samej nocy. już myśleliśmy, że mu się unormuje to serce, założą mu rozrusznik i se będzie biedował

Moseva +270
Ostatnia cyfra po zaplusowaniu wskaże kturom mosevom halloweenowom jesteś
#kturommosewom #moseva #moseball
#kturommosewom #moseva #moseball
źródło: IMG_7433
Pobierz

Chadom i Mokebe Nigdy nie mówią nie
@Fjubens: ci z godnością tak. Polecam, wtedy robią najlepszego lodzika i dają z siebie wszystko, by dać radochę faceta. Testowałem parę razy. Słowo "Nie" i kompletna zlewa jak u chada, działa w 100%. Tylko laska musi być na ciebie nagrzana inaczej popatrzy jak kot, prychnie i pójdzie sobie w p***u xD. Tak też było,
@Kolarzino Tak jak mówi @gorobei , jeśli ktoś robi takie rzeczy metodycznie, to najprawdopodobniej nie jest białorycerzem, tylko profesjonalistą. Widziałem kilka jego postów. Typ bardzo umiejętnie, po kobiecemu wręcz, ciśnie po swojej płci, a jednocześnie broni kobiety. Dodatkowo milkuje ich atencję i pieniądze, jak niezła juleczka na OF (głównie desperatki lub kobiety nieświadome swoich lekko toksycznych /
@Kolarzino: jasne, ale im bardziej stawiasz na sprzedawanie tego, tym bardziej stajesz się biznesmanem.