Wpis z mikrobloga

#wojna ja pierdziele wystarczyło puścić 20 wabików na polske żeby się sama nakręcała afera za aferą i kolejne skandale i durne wypowiedzi na X. Przecież w tej Moskwie to mają ubaw po pachy. Jak tak śledzę poczynania w tym naszym pięknym kraju to tyle dajemy codziennej radochy na Kreml że tam codziennie strzelają korki od szampanów. Makabra. ()
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ja pierdziele wystarczyło puścić 20 wabików na polske żeby się sama nakręcała afera za aferą i kolejne skandale i durne wypowiedzi na X. Przecież w tej Moskwie to mają ubaw po pachy. Jak tak śledzę poczynania w tym naszym pięknym kraju to tyle dajemy codziennej radochy na Kreml że tam codziennie strzelają korki od szampanów. Makabra. ()

@grubyzlyiszczery: Tak właśnie było i jest. Kiedy masz nominację
  • Odpowiedz
ja pierdziele wystarczyło puścić 20 wabików na polske żeby się sama nakręcała afera za aferą i kolejne skandale i durne wypowiedzi na X. Przecież w tej Moskwie to mają ubaw po pachy. Jak tak śledzę poczynania w tym naszym pięknym kraju to tyle dajemy codziennej radochy na Kreml że tam codziennie strzelają korki od szampanów. Makabra. ()

@grubyzlyiszczery: No nie tak sama. Wyraźnie widać, że była
  • Odpowiedz
@lycaon_pictus: trochę jednak też sama. Bo rakieta w dom ruscy nie przywalili. A moim zdaniem jest logiczne że takie rzeczy mogą się dziać. Wiec spuszczanie się nad tym, komentowanie tego i przeżywanie, zwłaszcza gdy nikomu się nic nie stało a rząd to naprawi poprzez odbudowę i remont, jest rozdmuchiwaniem sprawy i kolejnym polem do dzielenia. Przeanalizować > wyciągnąć wnioski > naprawić > zamknąć temat. Są na prawdę ważniejsze sprawy.
  • Odpowiedz