✨️ Czy femcel to mit?Ⓘ Czy istnieje w ogóle coś takiego jak femcel, biorąc pod uwagę że przecież wystarczy żeby kobieta tylko schudła i nałożyła makijaż? Wydaje mi się że to raczej pojęcie typu Yeti. #blackpill
@mirko_anonim: każda kobieta która nie ma Chada jest femcelką. Na dokładkę jest sexworkerką bo każdy pseudoseks nie z Chadem to literalnie pr0styt*cja.
@mirko_anonim: Krótka odpowiedź to Nie, nie istnieje coś takiego. Poza może 1-2% populacji, czyli przypadki skrajne.
Dłuższa wersja to kobiety się tak często nazywają ponieważ nie są w stanie dosięgnąć chada albo chadlite i odrzucają normików. Dla nich mężczyźni to nikt z ligi sub5. Kobiecy przegryw to wybór, że nie chce faceta o takiej wartości SMV. Mogę się z tobą założyć, że gdyby przeciętna femcel podeszła do normika albo sub5
ponieważ nie są w stanie dosięgnąć chada albo chadlite i odrzucają normików. Dla nich mężczyźni to nikt z ligi sub5. Kobiecy przegryw to wybór, że nie chce faceta o takiej wartości SMV.
@Quashtan: przetłumaczysz mi to na język polski? (ʘ‿ʘ) Nic z tego nie rozumiem: chadlite, sub5, SMV. (ʘ‿ʘ)
@Przypadkowy: masz coś takiego jak poziomy atrakcyjności, czyli generalizacje odczucia tego jak wywołuje to twoje ciało, a przede wszystkim twarz - bierze się to z czasów kiedy język jeszcze nie istniał - mózg wybiera na poziomie podświadomym kto nadaje się na przyjaciela, partnera, wroga itd. Aspektami, które budzą największe emocje jest dobór partnerów ponieważ jeśli nie przekażesz genów to cały ciąg twoich przodków poniósł porażkę i Ty sam też z
Czy istnieje w ogóle coś takiego jak femcel, biorąc pod uwagę że przecież wystarczy żeby kobieta tylko schudła i nałożyła makijaż? Wydaje mi się że to raczej pojęcie typu Yeti.
#blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Dłuższa wersja to kobiety się tak często nazywają ponieważ nie są w stanie dosięgnąć chada albo chadlite i odrzucają normików. Dla nich mężczyźni to nikt z ligi sub5. Kobiecy przegryw to wybór, że nie chce faceta o takiej wartości SMV.
Mogę się z tobą założyć, że gdyby przeciętna femcel podeszła do normika albo sub5
@Quashtan: przetłumaczysz mi to na język polski? (ʘ‿ʘ) Nic z tego nie rozumiem: chadlite, sub5, SMV. (ʘ‿ʘ)
Aspektami, które budzą największe emocje jest dobór partnerów ponieważ jeśli nie przekażesz genów to cały ciąg twoich przodków poniósł porażkę i Ty sam też z
źródło: image(4)
Pobierz