Wpis z mikrobloga

#gry valhalla czy oddysey? bo tęgie głowy z ubisoftu nie dały origins na promocje a egipt najbardziej mnie interesowałby
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 0
@orgin246: na steamie chciałem, na keyshopach są wersje na uplaya, ale jak przeklikałem sobie recenzje oddysey i valhalla to mi się już chyba odechciało, chciałem jakiś open world slop ale chyba lepiej wyjdzie jak zakupię jakieś just cause 3 albo sleeping dogs niż ten syf
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@pajelek: może tego oddysey kupię to sobie na handheldzie pogram, ta valhalla waży 160gb to troche klocek. Nie sądze że to bardzo polubię, te tradycyjne odsłony też mi nigdy nie leżały ale tu troche mi się z mmo kojarzy
  • Odpowiedz
  • 0
@kromeczek: pod steam decka kupujesz? Ogólnie otwarte świat co by nie mówić w ubi grach są spoko. No chyba, że ktoś rok do roku grał we wszystko od nich to może mieć już dość xD
A tak to fabularnie odyseja i valhalla to gituwa gry są, tak samo w kwestii walki.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@orgin246: pod legiona go więc troche wiecej mocy, wezmę sobie oddysye bo 50gb, ostatnia gra ubisoftu w jaką grałem to był far cry 3 10 lat temu który mnie strasznie wynudził
@pajelek vallhalla widze że też ładnie działa ale 160gb, bez przesady, nawet nie wiem czy mam tyle miejsca na dysku ssd
  • Odpowiedz