Wpis z mikrobloga

@GringoFromMexico: @HedonistycznyEremita Tymczasem w rzeczywistości:

– Ktoś podjął świadomą decyzję, żeby się tam nie pojawiać. Uważam osobiście, że to błąd. W obecnym pejzażu medialno-internetowym świat jest tak pofragmentowany, że nie ma takich mediów, które docierają absolutnie do wszystkich i strategia bojkotu nie sprawdza się. Być może w latach 90. miałoby to sens, gdy dominowała telewizja i ktoś chciał wykonać pokazowy gest i np. nie przyjść na debatę – wskazuje
  • Odpowiedz
@slawek887: To że pis rozumie jak działa internet to już wiemy, choćby na przykładzie balonowego i działalności jego botów. Ok, w kanale zero zdarzają się antypisowcy ale ile razy krzysio z mazurkiem liżą tyłki lub manipulują faktami na korzyść ich jedynej słusznej partii?
Jeśli chodzi o brandzlowanie, to wytłumacz mi w jaki sposób można osiągnąć obiektywizm przekazu zatrudniając dudę który zaprasza do programu szydło? To jest właśnie brandzlowanie, o którym
  • Odpowiedz
ale ile razy krzysio z mazurkiem liżą tyłki lub manipulują faktami na korzyść ich jedynej słusznej partii?

@GringoFromMexico: Milion pięćset sto dziewięćset.

Oczywiście, że oni mają swoje poglądy i oczywiście, że nie są obiektywni - bo żaden człowiek nie jest. Natomiast fikołki, że hehe pisowcy hehe republika 2.0 hehe kanał pisowski to po prostu
  • Odpowiedz
@slawek887: Xd typie żadnych fikołków nie muszę robić, przeczytaj sam co piszesz.

Oczywiście, że oni mają swoje poglądy i oczywiście, że nie są obiektywni - bo żaden człowiek nie jest. Natomiast fikołki, że hehe pisowcy hehe republika 2.0 hehe kanał pisowski to po prostu żenada.

Piszesz że to oczywiste, że mają swoje poglądy, a potem bijesz do porównania ich do republiki że to żenada XD No skoro mają poglądy pisowskie
  • Odpowiedz
@slawek887:

... dziecko

Myślisz że mnie obrazisz lub umniejszysz mi pisząc do mnie dziecko? To cię zdziwię, bo trochę lat na karku już mam, siwych włosów też, więc jak ktoś mnie odmładza to działa bardziej jak komplement ( ͡° ͜ʖ ͡°) poza tym takich tekstów
  • Odpowiedz
bo trochę lat na karku już mam, siwych włosów też, więc jak ktoś mnie odmładza to działa bardziej jak komplement ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@GringoFromMexico: Tym gorzej dla Ciebie - mentalny dzieciak w kryzysie wieku średniego

No twój jak widać jest bo krytykujesz pis
  • Odpowiedz
@slawek887: No i widzisz jest już progres, możesz normalnie napisać nie obrażając innych.

Ty uważasz że ja kłamałem i moje argumenty to kłamliwa narracja, ja uważam inaczej. Ja mam swoją wizję, Ty masz swoją. Tak jak napisałeś, świat nie jest czarno biały, każdy na to samo patrzy inaczej. Nikt nikogo nie przekona.
  • Odpowiedz
@slawek887: a jednak, myślałem że nauczysz się trochę kultury, ale widać nauka poszła w las.

Kłamliwą, wybiórczą, stronniczą i skrajną.

Napisałem o tym, że kanał zero upodobnia się do republiki. Dowód to to że program dostał tam duda i zaprosił szydło. To jest jeden z wielu dowodów. Teraz odwróć sytuację, tusk dostaje program w tusk vision network i zaprasza tam komorowskiego i sobie gadają jak to świetnie za peło
  • Odpowiedz
@GringoFromMexico: To jest niesamowite, że Tobie się nadal wydaje, że masz rację.

A chcesz to sobie tak myśl, całego świata nie naprawię i nie każdy beton da się skruszyć, a 1:1 nie będę powielał tego, co już napisałem wyżej, czego nadal udajesz, że nie widzisz.
  • Odpowiedz