Aktywne Wpisy

AmarenoMORENO_00 +752
I tak to się dzieje w tym matriarchacie
#pieklomezczyzn ale i piekło dzieci bedącymi ofiarami wojen swoich rodziców
#pieklomezczyzn ale i piekło dzieci bedącymi ofiarami wojen swoich rodziców
źródło: temp_file2579597202026068900
Pobierz
Lujdziarski +528
No debil no xD
źródło: temp_file7947764484655278937
Pobierz

Republika 2.0 pełną gębą się robi
#bekazpisu #duda #kanalzero #polityka
źródło: Screenshot_2025-09-13-20-25-59-10_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6
PobierzJeśli chodzi o brandzlowanie, to wytłumacz mi w jaki sposób można osiągnąć obiektywizm przekazu zatrudniając dudę który zaprasza do programu szydło? To jest właśnie brandzlowanie, o którym
@GringoFromMexico: Milion pięćset sto dziewięćset.
Oczywiście, że oni mają swoje poglądy i oczywiście, że nie są obiektywni - bo żaden człowiek nie jest. Natomiast fikołki, że hehe pisowcy hehe republika 2.0 hehe kanał pisowski to po prostu
Piszesz że to oczywiste, że mają swoje poglądy, a potem bijesz do porównania ich do republiki że to żenada XD No skoro mają poglądy pisowskie
Świat nie jest czarno biały,
Myślisz że mnie obrazisz lub umniejszysz mi pisząc do mnie dziecko? To cię zdziwię, bo trochę lat na karku już mam, siwych włosów też, więc jak ktoś mnie odmładza to działa bardziej jak komplement ( ͡° ͜ʖ ͡°) poza tym takich tekstów
@GringoFromMexico: Tym gorzej dla Ciebie - mentalny dzieciak w kryzysie wieku średniego
Wskaż mi oświecony kolego z dojrzałym rozumem gdzie skłamałem, tylko spokojnie bez nerwów i obrażania innych :)
Ty uważasz że ja kłamałem i moje argumenty to kłamliwa narracja, ja uważam inaczej. Ja mam swoją wizję, Ty masz swoją. Tak jak napisałeś, świat nie jest czarno biały, każdy na to samo patrzy inaczej. Nikt nikogo nie przekona.
Kłamliwą, wybiórczą, stronniczą i skrajną. I dostałeś na to argumenty, ale nadal udajesz, że tego nie ma, ciągle zadając głupkowate pytania o
Napisałem o tym, że kanał zero upodobnia się do republiki. Dowód to to że program dostał tam duda i zaprosił szydło. To jest jeden z wielu dowodów. Teraz odwróć sytuację, tusk dostaje program w tusk vision network i zaprasza tam komorowskiego i sobie gadają jak to świetnie za peło
A chcesz to sobie tak myśl, całego świata nie naprawię i nie każdy beton da się skruszyć, a 1:1 nie będę powielał tego, co już napisałem wyżej, czego nadal udajesz, że nie widzisz.