Wpis z mikrobloga

@MalyToster według mnie ma rację, ale z drugiej strony to tą grę robi mnóstwo ludzi, no nie wiem czemu mają oni odpowiadać za to co wypisuje ich koleżanka w sieci

Pierwsza ghost of Tsushima było bardzo dobre, jedna z lepszych gier na PS5 chociaż to zżynka z Assasin Creed.
  • Odpowiedz
według mnie ma rację

@Bonaparte_34: niby nieładnie, że ktoś się śmieje z czyjejś śmierci, ale czemu się nie śmiać z kogoś kto chciał dostępu do broni dla wszystkich. No i by można było wnosić b--ń do szkół i campusy, gdzie no właśnie został odstrzelony xD

Pierwsza ghost of Tsushima było bardzo dobre, jedna z lepszych gier na PS5 chociaż to zżynka z Assasin Creed.

@Bonaparte_34: I nie na
  • Odpowiedz
@orgin246 że chciał dostępu to c--j, ale przy próbie morderstwa Pelosi nabijał się sam z tego i sugerował, że to pewnie był kochanek jej męża. Kolportując prawackiego fejka. Typ całe życie nie robił nic tylko pokazywał kogo nienawidzić dzisiaj. Nabijanie się z jego śmierci to obowiązek dobrych ludzi.
  • Odpowiedz
@neib1: To też prawda. W dodatku dla nas jako Polaków to nie był dobry ziomek tylko przeciwnik polityczny i to przez duże "P". Ale spotykałem już p0laków co mówili, że wujek Adi po prostu nie został zrozumiany także nic mnie już nie zdziwi w życiu xD
  • Odpowiedz