Aktywne Wpisy

hotshops_pl +1130
Hej #wykop, tak jak obiecaliśmy z okazji Black Friday robimy #rozdajo
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-amazfit-gtr-3
Pobierz
gonzo91 +67
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz

Przeglądam sobie ten tag i jest mi tak strasznie głupio, z tego, że kiedyś byłem prawakiem i sympatykiem Brauna i innego konfiarskiego syfu. Było to pół dekady temu, ale niesmak pozostał. Całe szczęście, że się z tego wyleczyłem, choć w moim przypadku wystarczyło skończyć 15 lat. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Swoją drogą, wiadomo, że "Mariusze" nie są zbyt lotni, ale ciekawi mnie ile z tych kont to boty na skradzionych kontach, a ile to faktycznie prawdziwi ludzie.
Patrząc na większość profili, to zdają się być raczej legitne. Myślę, że boty głównie odpowiadają za samą propagandę i jakieś większe profile z grafikami i filmikami, a takie Sebastiany to łykają. 88% komci jest raczej od prawdziwych ludzi, zresztą wystarczy spojrzeć na wyniki ostatnich wyborów.
@kak_tsap: Moim zdaniem ogromna wiekszosc jest prawdziwa. Pochodze z regionu gdzie poparcie dla PIS i konfy wynosi w niektorych lokalach wyborczych znacznie ponad 80% i znam ludzi, którzy takie wpisy zamieszczali od lat. Do tego częsc propisowskich osób u mnie to ludzie o pogladach bliższych Braunowi niż Kaczynskiemu. Oni sa istnieja i
1-20% to fejki, duży rozstrzał ale przynajmniej w sensownych granicach