Wpis z mikrobloga

@Adece: jak widzę słowo klucz „konfederata” odmieniane przez przypadki to z góry wiadomo, że ma się do czynienia z oszołomem.

Poza tym komentarze na zabotowanym Facebooku nie są najlepszym wyznacznikiem oceniania rzeczywistości.

@jacekparowka no wrzucaj
  • Odpowiedz
Poza tym komentarze na zabotowanym Facebooku nie są najlepszym wyznacznikiem oceniania rzeczywistości.

@slawek887: no wiadomo, chyba że komentarze akurat pasują do mojej narracji to wtedy są najlepsze. Jaki jest według ciebie najlepszy wyznacznik oceniania rzeczywistości?
  • Odpowiedz
no wiadomo, chyba że komentarze akurat pasują do mojej narracji to wtedy są najlepsze. Jaki jest według ciebie najlepszy wyznacznik oceniania rzeczywistości?

@jacekparowka: Nie wiem jaki jest najlepszy. Wiem jedynie, źe śledzenie facebooka i wyciąganie wniosków jest zafałszowane. Dokładnie to napisałem.
  • Odpowiedz
@jacekparowka lewactwo zadowolone bo ktoś zabił kolesia co siedział i opowiadał jakieś swoje wymysły z którymi się nie zgadzali. Wy macie mental 3 letniej dziewczynki co ryczy i rzuca wszystkim bo ktoś jej zabrał ulubioną zabawkę. Jest coś takiego jak wolność słowa, mogę iść i mówić co mi się podoba i nikt nie ma prawa mi nic zrobić, a już na pewno nie strzelać do mnie za to. Nie widzisz że
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 3
@P_O_T_E_Z_N_Y__G_E_J: ale przecież ten typ sam twierdził że warto żeby ktoś zginął zastrzelony, byle był wolny dostęp do broni XDD zginął w taki sposób, jaki tam twierdził że jest ok żeby ktoś zginął. Rozumiesz?
  • Odpowiedz
@Adece: Tak jak ten w screenie Berkowicza wyżej? Zlituj się człowieku, Wy byście chcieli, żeby tu był jakiś płacz i lament, bo pasowałoby Wam to do swoich oczekiwań, tymczasem generalnie ludzie mają w dupie tego chłopa, bo mało kto go w Polsce znał.

A ten komentarz Berkowicza jaki był tu wrzucony jako przykład mitycznego opłakiwania, to zwykły komentarz że odstrzelono typa na przemówieniu, bo komuś się nie podobało to co
  • Odpowiedz
  • 11
Jakby o------i lewaka/murzyna/żyda/kogokolwiek w takich okolicznościach - zrobił sobie spotkanie z ludźmi i z nimi debatował - to też bym się z tego nie cieszył i nie mówił że w sumie śmiesznie.

@P_O_T_E_Z_N_Y__G_E_J: a czy lewak/m----n/żyd/ktokolwiek twierdzi że morderstwa z broni palnej są ok, bo może i ludzie umierają ale za to jest wolność w Ameryce?
  • Odpowiedz
Ale Ty jesteś zdesperowany, żeby znaleźć symetrię do cyrku do Floydzie, co?

@slawek887: nie, wyrażam rozbawienie bo typ zginął dokładnie w taki sposób jak mówił że jest ok żeby zginąć, a prawakom jest z tego powodu przykro. A powinni się cieszyć, bo dzięki jego śmierci mają wolność - dokładnie jak twierdził denat.

Jakbyś na to nie patrzył, to nie jest opłakiwanie, a polski internet nie opłakuje tego typa tak, jak
  • Odpowiedz
a prawakom jest z tego powodu przykro

@jacekparowka: No właśnie nie jest i sam to udowodniłeś XD

gdzie napisałem że chodzi mi tylko o polski internet?

Przecież sam wkleiłeś Berkowicza. Zresztą, wiedziałem, że zamiast wrzucać te mityczne screeny, których tyle masz, zaczniesz się plątać we własnych słowach, typowe
  • Odpowiedz