Aktywne Wpisy
rovenna +43
Czy was droga moderacjo całkowicie powaliło? Zezwalacie na prześladowanie, znieważanie, zniesławianie, publikację wizerunku innych osób na portalu? Przecież to jest chore a przede wszystkim karalne i trzymam kciuki za pozwy zarówno wobec portalu jak i osób które wrzucają te posty.
ps Kiedy polki z tiktoka obrażały ukrainki to za publikację ich zdjeć (nawet bez danych osobowych) leciały od razu bany.
Art. 81 ustawy o prawie autorskim – rozpowszechnianie wizerunku wymaga zgody osoby na nim
ps Kiedy polki z tiktoka obrażały ukrainki to za publikację ich zdjeć (nawet bez danych osobowych) leciały od razu bany.
Art. 81 ustawy o prawie autorskim – rozpowszechnianie wizerunku wymaga zgody osoby na nim
źródło: image
Pobierz
Pelit +377
Pokazywanie #polskieonuce to nie tylko obowiazek, ale i przyjemnosc
źródło: obraz
Pobierz

#usa #bekazprawakow #polityka
źródło: 0a5f372e93fb161b3e677c9563422401d12354cafecf8e13b37960dbeee62c48
PobierzTylko coś tych opłakujących prawakow brakuje
źródło: XD
PobierzPoza tym komentarze na zabotowanym Facebooku nie są najlepszym wyznacznikiem oceniania rzeczywistości.
@jacekparowka no wrzucaj
@slawek887: no wiadomo, chyba że komentarze akurat pasują do mojej narracji to wtedy są najlepsze. Jaki jest według ciebie najlepszy wyznacznik oceniania rzeczywistości?
@jacekparowka: Nie wiem jaki jest najlepszy. Wiem jedynie, źe śledzenie facebooka i wyciąganie wniosków jest zafałszowane. Dokładnie to napisałem.
A ten komentarz Berkowicza jaki był tu wrzucony jako przykład mitycznego opłakiwania, to zwykły komentarz że odstrzelono typa na przemówieniu, bo komuś się nie podobało to co
@P_O_T_E_Z_N_Y__G_E_J: a czy lewak/m----n/żyd/ktokolwiek twierdzi że morderstwa z broni palnej są ok, bo może i ludzie umierają ale za to jest wolność w Ameryce?
@slawek887: nie, wyrażam rozbawienie bo typ zginął dokładnie w taki sposób jak mówił że jest ok żeby zginąć, a prawakom jest z tego powodu przykro. A powinni się cieszyć, bo dzięki jego śmierci mają wolność - dokładnie jak twierdził denat.
@jacekparowka: No właśnie nie jest i sam to udowodniłeś XD
Przecież sam wkleiłeś Berkowicza. Zresztą, wiedziałem, że zamiast wrzucać te mityczne screeny, których tyle masz, zaczniesz się plątać we własnych słowach, typowe