Wpis z mikrobloga

@Malwinkaminka: a ja o podróżach, wyjść na spacer, pójść w ciekawe miejsce. Siedząc na kanapie życie ucieka przez palce. Wiadomo że fajnie sobie pooglądać serial ale nie spędzać tak każdy wieczór w roku
  • Odpowiedz
@BaBo: no na pewno codziennie chodzisz na spacer w super ciekawe miejsce, bo tyle jest takich miejsc w pobliżu xd Pewnie łazisz wokół bloku I uważasz że to lepsze niż poczytanie książki xd
  • Odpowiedz
@Malwinkaminka: codziennie to nie, ale lubię chodzić na koncerty, wernisaże, do kina, na spotkanie podróżnicze i zaskoczę Cię bo lubię też czytać książki i oglądnąć jakiś serial ( albo program jak ten). Mi chodzi o to że ludzie w tym programie są zazwyczaj mało wymagający od życia- praca , zakupy i siedzenie w domu. Podkreślam też że nie wszyscy bo byli ludzie z pasjami ( tancerka, trenerka fitness, czy nawet
  • Odpowiedz
@BaBo: ale przeciez tancerka czy trenerka zarabiali w ten sposób na życie , to była ich praca. Ktoś inny jest prawnikiem czy księgowym i to jest dla niego ciekawe. Myślę, ze każdy od czasu do czasu pójdzie na koncert czy wystawę, nie jest to nic niezwykłego. I tak jednak większość czasu spędzasz na pracy i w domu, a nie na koncertach i podrozach.
  • Odpowiedz