JPRD jedyny pomysł na KAŻDA agresję Rosji wg fanów konfy to: TO UKRAINA Już tam idzie wyczytac teksty "dlaczego nie zestrzelili wszystkich dronów? Bo chca wplątac nas w wojnę". Co tam, że Rosja wysyła ostatnio ponad 500 dronów dziennie i dziesiątki z nich nie jest likwidowane, bo fizycznie nie jest to mozliwe. A przy okazji .... po co konfa tyle lat p--------a, że minister obrony musi być groźny facet ..... po czym prowadzi politykę najbardziej uległą jaką można sobie wyobrazić. W zasadzie to ich polityka to: UDAJMY ŻE NAS NIE MA W TYM MIEJSCU!!!! Nie no k---a, faktycznie trzeba mieć jaja wielkie jak Jowisz d takiej polityki XDDDDD
Nie co bym był za naszym udziałem w tej wojnie, ALE TO NIE Ja p---------m o wielkich jajach XD
TO UKRAINA
Już tam idzie wyczytac teksty "dlaczego nie zestrzelili wszystkich dronów? Bo chca wplątac nas w wojnę".
Co tam, że Rosja wysyła ostatnio ponad 500 dronów dziennie i dziesiątki z nich nie jest likwidowane, bo fizycznie nie jest to mozliwe.
A przy okazji ....
po co konfa tyle lat p--------a, że minister obrony musi być groźny facet ..... po czym prowadzi politykę najbardziej uległą jaką można sobie wyobrazić. W zasadzie to ich polityka to:
UDAJMY ŻE NAS NIE MA W TYM MIEJSCU!!!!
Nie no k---a, faktycznie trzeba mieć jaja wielkie jak Jowisz d takiej polityki XDDDDD
Nie co bym był za naszym udziałem w tej wojnie, ALE TO NIE Ja p---------m o wielkich jajach XD
#wojna #ukraina
źródło: konfa2
Pobierz