Wpis z mikrobloga

Ale jak to jaki psychiatryk, przecież to tak szybko nie działa, takie decyzje ciągną się miesiącami, jak to człowieka zabierać z własnego domu przecież to nielegalne, co to za państwo że nie można robić w domu co się chce, kraj z kartonu, ale jak to jaki psychiatryk to tak wszystko szybko się nie dzieje, ale ja ci mówię wykopku że rok trwa proces zabrania na odwyk wykopku uwierz mi ja wiem chłopski rozum jo? Ale jak to nie będzie stryma dziś jaki psychiatryk nie wolno samemu w domu pić co to za czasy jak to #danielmagical

#danielmagical
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TylkoDuda123:
Ostatni przykład Majuska,co go w stanie poszpitalnym zawinęli na trzy miesiące do Świecia,pokazuje,że można...
Dzisiaj Majusek jest w rękach mopsów,więc jak na wniosku napiszą "pilne"
To sąd rozpatruje wniosek w trybie pilnym,na posiedzeniu niejawnym. I gotowe
  • Odpowiedz
@TylkoDuda123: a skąd wiesz ile to trwało? nas samym początku sezonu była jakaś kontrola gdzie majusz pijaniutki w śmieciach leżał, już wtedy mógł wniosek polecieć. Do czasu porwania od początku sezonu minęło z półtora miesiąca.
  • Odpowiedz
@piSSowiec39:
Na Świecie,to on jechał po dwóch tygodniach na bazie.
Po rocznym odwyku.
Mówił,że najpierw był w Świeciu,a później te dwa ośrodki zaliczył.
A na te trzy miesiące w Świeciu,to wysłały go te mopsiary,co mu groziły,że jak następnym razem nie będzie posprzątane,to będą pisały. No i za chwilę już Maria nie było.
Skoro jest pod ich opieką,to może inaczej to działa.
Może mają jakieś narzędzie prawne,że na pstryk pakują go
  • Odpowiedz
@LenoV12: Odwrotnie zrozumiałeś.

Możesz nie wyrazić zgody, ale lekarz może Cię pod pewnymi warunkami zamknąć przymusowo. No i potem rozprawa, jeśli nie zmienisz zdania, tj. odwiedza Cię w szpitalu kurator i z Tobą rozmawia jak to widzisz.
  • Odpowiedz