czyli rozumiem, ze oczekujesz ze jakas laska przyjdzie ci do domu i wskoczy na kutasa bo TY TRENUJESZ I DOBRZE SIE UBIERASZ WIEC CI SIE PO PROSTU NALEZY? xD
Nie chodzi mi o to mi chodziło o to że zawsze gdy widzę jakaś dziewczyne to mam wrażenie jakby ona już od razu mnie nie lubiała przez mój Huopski Ryj XD
Nie chodzi mi o to mi chodziło o to że zawsze gdy widzę jakaś dziewczyne to mam wrażenie jakby ona już od razu mnie nie lubiała przez mój Huopski Ryj XD
to moze zamiast plakac, ze nie ruchasz to idz do czarodzieja po tabletki jak masz n------e w czerepie xd no chyba ze wygladasz jak przemas, to wtedy zajmij sie uprawa pomidorow
no chyba ze wygladasz jak przemas, to wtedy zajmij sie uprawa pomidorow
No chyba zacznę XD po patrząc po tym że dosłownie dostałem odrzucony przez dziewczynę po wysłaniu zdjęcia mojej twarzy to myślę to nigdy się nawet dla mnie nie zaczęło XD
No chyba zacznę XD po patrząc po tym że dosłownie dostałem odrzucony przez dziewczynę po wysłaniu zdjęcia mojej twarzy to myślę to nigdy się nawet dla mnie nie zaczęło XD
czyli chcialbys sie podobac kazdej dziewczynie na swiecie? xD jezeli 20 dziewczyn pod rzad cie zgostuje to wtedy mozna sie zastanawiac, a nie dopiero po jednej xD
Mi nie chodzi o to żeby podobać się każdej bo wiem że w moim przypadku to niemożliwe xd ale żeby chociaż 1 dziewczyna zwróciła na mnie uwaga XD choć jedna xd
@power-weak No to nie rozumiem o co chodzi. Skoro jesteś aseksualny to powinieneś mieć w to raczej wywalone, a jak nie masz to idź do prostytuki i zobaczysz jakie to uczucie
Staram się Dbać o siebie całkiem ładnie ubierać ćwiczyć i itp: i co? I nigdy nie miałem ruchane XD
to moze zamiast plakac, ze nie ruchasz to idz do czarodzieja po tabletki jak masz n------e w czerepie xd no chyba ze wygladasz jak przemas, to wtedy zajmij sie uprawa pomidorow
Tylko Chad zawsze wygrywa xd a nawet często nic nie robi xD
Wiadomo twarz i wzrost najważniejsza xd
Rozumiem cię i to bardzo( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dzięki za obserwację :)
czyli chcialbys sie podobac kazdej dziewczynie na swiecie? xD jezeli 20 dziewczyn pod rzad cie zgostuje to wtedy mozna sie zastanawiac, a nie dopiero po jednej xD
@power-weak, 13 lat.
Mi nie chodzi o to żeby podobać się każdej bo wiem że w moim przypadku to niemożliwe xd ale żeby chociaż 1 dziewczyna zwróciła na mnie uwaga XD choć jedna xd
Nie no jestem starszy niż 13 lat( ͡° ͜ʖ ͡°)
No jestem XD przez te "nigdy nie miałem ruchane" bardziej mi chodziło o to że po prostu nigdy nie miałem dziewczyny xd
Ja nigdy nawet włosów kobiety nie dotykałem XD over