Wpis z mikrobloga

• 1
@wybacz

czyli rozumiem, ze oczekujesz ze jakas laska przyjdzie ci do domu i wskoczy na kutasa bo TY TRENUJESZ I DOBRZE SIE UBIERASZ WIEC CI SIE PO PROSTU NALEZY? xD

Nie chodzi mi o to mi chodziło o to że zawsze gdy widzę jakaś dziewczyne to mam wrażenie jakby ona już od razu mnie nie lubiała przez mój Huopski Ryj XD
  • Odpowiedz
@power-weak:

Nie chodzi mi o to mi chodziło o to że zawsze gdy widzę jakaś dziewczyne to mam wrażenie jakby ona już od razu mnie nie lubiała przez mój Huopski Ryj XD

to moze zamiast plakac, ze nie ruchasz to idz do czarodzieja po tabletki jak masz n------e w czerepie xd no chyba ze wygladasz jak przemas, to wtedy zajmij sie uprawa pomidorow
  • Odpowiedz
  • 1
@wybacz

no chyba ze wygladasz jak przemas, to wtedy zajmij sie uprawa pomidorow

No chyba zacznę XD po patrząc po tym że dosłownie dostałem odrzucony przez dziewczynę po wysłaniu zdjęcia mojej twarzy to myślę to nigdy się nawet dla mnie nie zaczęło XD
  • Odpowiedz
@power-weak:

No chyba zacznę XD po patrząc po tym że dosłownie dostałem odrzucony przez dziewczynę po wysłaniu zdjęcia mojej twarzy to myślę to nigdy się nawet dla mnie nie zaczęło XD

czyli chcialbys sie podobac kazdej dziewczynie na swiecie? xD jezeli 20 dziewczyn pod rzad cie zgostuje to wtedy mozna sie zastanawiac, a nie dopiero po jednej xD
  • Odpowiedz
  • 0
@wybacz

Mi nie chodzi o to żeby podobać się każdej bo wiem że w moim przypadku to niemożliwe xd ale żeby chociaż 1 dziewczyna zwróciła na mnie uwaga XD choć jedna xd
  • Odpowiedz