@Zwierz33: Na ochronie akurat wbrew pozorom można zarobić, bo możesz nawalać dużo 24h, ewentualnie 12h jak znajdziesz jakąś dobrą firmę gdzie brakuje ludzi. Normalnych godzin pracy na ochronie raczej nie znajdziesz, ale stawka czasem bywa wyższa od kołchoźniczej (nie raz się z tym spotkałem 😆).
@Zwierz33: Przeważnie zlecenie, chociaż jak w firmie notorycznie brakuje ludzi to mogą dać też i o pracę, ale niechętnie, z doświadczenia mówię. Tylko, że jak dadzą UOP to na pewno dadzą też zlecenie na nadgodziny.
@exystexys: To tak samo jak w tym obsranym fryzjerstwie, tylko tu chcą jeszcze b2b a zlecenie to na 1/8 pod stołem i jeszcze nawet nie wiesz czy zarobisz coś czy dużo czy nic XD Swój sprzęt i siedź jak debil cały dzień bo może ktos się zapisze XD
@exystexys: ale chodzi mi o to ze, piszą normalnie stawkę, i pełna plus płącą składki czy walą w ch*ja jak w fryzjerstwie czyli piszą 1/8 a siedzisz cały dzień i do tego składek nie odprowadzają ?
@Zwierz33: No tak, tylko co ci po tym jak to Ci się nie liczy do stażu pracy. Przynajmniej masz ubezpieczenie zdrowotne, to sobie do lekarza pójdziesz. 😬
#przegryw
źródło: temp_file7628114615264214751
Pobierza ochrona > kołchoz.