Aktywne Wpisy

wfyokyga +23
źródło: temp_file8325254814838232666
Pobierz
Melkovva_ +6
Nowa tapeta do oceny
źródło: temp_file6168396405775440579
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file8325254814838232666
Pobierz
źródło: temp_file6168396405775440579
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: image
PobierzMogles miec malo punktow ale jak skupienie dobre to problemow nie bylo. Oznaczalo to ze masz zwichrowana lufe :DDD
Ja na szczescie mialem dosc dobra giwere. Ogolnie to na pozcatku mi sie podobalo ale potem nie chcialo czyscic broni to bralem torbe sanitariusza i "zabezpieczenie medyczne". I wyjebongo bo chlopaki strzelali a
Natomiast jak wojsko jest na tej samej strzelnicy na osi obok to strzelają na 10m, również seriami XD
karabiny w tym AKM strzela się na 50m, ale w pozycji leżącej i to z podpórką :)
@assninja: To jest inne strzelanie.
Sa rozne rodzaje strzelan. Ja sie zalapalem tylko na to jedno. Czyli 5 pojedynczych strzalow do tarczy jak picrel. Potem juz mialem wyjebongo a chlopaki robili "bolka i lolka" i inne takie :D
PobierzTak byly ustawione przyzady celownicze. Nie pytaj dlaczego bo nie mam pojecia :D
Pobierzmoże wojsko uznaje że nieprzyjaciel będzie na 300m a nie bliżej hehe
@assninja: :DD
No bez jaj. Przeciez te przyzady nie sa przyspawane. Mozna je regulowac. Wiec jaki problem w przeregulowaniu na 100?
@gorzki99: bo pan Kaziu twardą ręką trzyma magazyn broni i zabronił ruszać!!!!
@assninja: I tak to wyglada szkolenie :D Masz przyzady ktore mozesz regulowac zebyc celowac w co masz celowac ale nie mozesz ich ruszac.
I jakby doszlo co do czego to sie zastanawiaj o ile nizej/wyzej celowac zamiast wyregulowac przyzady i celowac w cel
Pobierz