@Cztero0404 zabawne. Co nie wejdę do Internetu a przecież to są też massmedia to czytam o pokrzywdzonych incelach. Nawet tu i teraz na wykopie. A jak TVN wziął się za sprawę przegrywow z wykopu to było wielkie oburzenie xD To w końcu jak jest?
Co nie wejdę do Internetu a przecież to są też massmedia to czytam o pokrzywdzonych incelach.
@Notes: Może tylko i wyłącznie w takie miejsca wchodzisz xD Nawet tu na wykopie to wiadomo przecież wykop to miejsce gdzie obrażanie kobiet jest sportem narodowym wręcz. Nie, ja bym im jeszcze przyklaskiwał jakby to zrobili o ile by to rzetelnie przedstawili bo szon patrol to żart, mem, beka, ale niektórzy naprawdę przesadzają i
@Cztero0404 powiedz to kobietom pokrzywdzonym przez patrole szariatowe :) one były faktem i realnie funkcjonowały. I działały na tej samej zasadzie jak te polskie „szonoatrole” tylko tamte były motywowane przekonaniami religijnymi (zabawne że motorem napędowym takich akcji jest głupota ludzi) a tutaj nakręca to incelstwo (w sumie też głupota)
powiedz to kobietom pokrzywdzonym przez patrole szariatowe :)
@Notes: Może najpierw pokaż mi gdzie są takie kobiety? Bo jak na razie to dla mnie ten szon patrol istnieje tylko w internecie i formie beki a to media nakręciły narrację o religijnej policji.
@Cztero0404 chyba się pogubiłeś w czytaniu ze zrozumieniem. Jeśli szukasz kobiet pokrzywdzonych przez patrole szariatowe to poszukaj ich w Niemczech albo w Anglii :) w internecie znajdziesz sporo artykułów na ten temat.
Jeśli szukasz kobiet pokrzywdzonych przez szonpatrole to właśnie polska telewizja próbuje zrobić na ten temat materiał to z całą pewnością dowiesz się czegoś na ich temat
@Cztero0404 od tego się zaczyna problem. Dla przykładu… jak ktoś palnął o patrolach obywatelskich na granicy to też myślałem że to mem i beka bo co jakieś wieśniaki mogą.. potem okazało się, że patrole jednak są i skutecznie uprzykrzają ludziom życie. Trzeba reagować odrazu żeby zaraza się nie rozprzestrzeniała
@Cztero0404 nie! Problemem byłyby media gdyby to media wymyśliły ten trend i próbowały go promować. A trend został wymyślony przez zakompleksionych stulejarzy i życiowe niedojdy
A jak TVN wziął się za sprawę przegrywow z wykopu to było wielkie oburzenie xD
To w końcu jak jest?
@Notes: Może tylko i wyłącznie w takie miejsca wchodzisz xD Nawet tu na wykopie to wiadomo przecież wykop to miejsce gdzie obrażanie kobiet jest sportem narodowym wręcz. Nie, ja bym im jeszcze przyklaskiwał jakby to zrobili o ile by to rzetelnie przedstawili bo szon patrol to żart, mem, beka, ale niektórzy naprawdę przesadzają i
I działały na tej samej zasadzie jak te polskie „szonoatrole” tylko tamte były motywowane przekonaniami religijnymi (zabawne że motorem napędowym takich akcji jest głupota ludzi) a tutaj nakręca to incelstwo (w sumie też głupota)
@Notes: Może najpierw pokaż mi gdzie są takie kobiety? Bo jak na razie to dla mnie ten szon patrol istnieje tylko w internecie i formie beki a to media nakręciły narrację o religijnej policji.
Jeśli szukasz kobiet pokrzywdzonych przez patrole szariatowe to poszukaj ich w Niemczech albo w Anglii :) w internecie znajdziesz sporo artykułów na ten temat.
Jeśli szukasz kobiet pokrzywdzonych przez szonpatrole to właśnie polska telewizja próbuje zrobić na ten temat materiał to z całą pewnością dowiesz się czegoś na ich temat
@Notes: Człowieku, dyskusja dotyczy Polski i jakichś memów nie Niemiec czy Anglii
@Notes: Nie, problemem są media które spowodowały jedynie popularność tego trendu