Wpis z mikrobloga

Chętnie poczytam, jakie waszym zdaniem są najlepsze momenty naszego ulubionego sportu i dlaczego?

Pytanie nieironiczne. Ciekawy jestem, podyskutujmy, przypomnijmy sobie fajne rzeczy. Mogą być filmy, opisy, wszystko w waszych rękach. Lecimy nitkę!

#f1 i dla formalności #formula1
winsxspl - Chętnie poczytam, jakie waszym zdaniem są najlepsze momenty naszego ulubio...

źródło: temp_file2716806457265336927

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@winsxspl: Jeden z moich ulubionych wyścigów; USA 2018. Kimi P1, Verstappen P2 i Hamilton dopiero na P3. Bardzo dobrze wspominam ten sezon, bardzo mi się bolidy podobały z wyglądu w tym roku.

"Fucking finally" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
JatuArmy - @winsxspl: Jeden z moich ulubionych wyścigów; USA 2018. Kimi P1, Verstappe...

źródło: Kiwi 2

Pobierz
  • Odpowiedz
@winsxspl: GP Japonii 2005 na Suzuce. Kimi Räikkönen startował z 17. miejsca po karze za wymianę silnika. Stopniowo przebił się przez stawkę, a na ostatnim okrążeniu wyprzedził Giancarlo Fisichellę w pierwszym zakręcie i zgarnął zwycięstwo. To był pokaz jego klasy i zimnej krwi. Do tego Alonso zrobił świetny manewr na Schumacherze w 130R, co też zapada w pamięć. To był zajebisty wyścig
rayman_s - @winsxspl: GP Japonii 2005 na Suzuce. Kimi Räikkönen startował z 17. miejs...
  • Odpowiedz
@winsxspl: Debiut Olka w Arabii, chyba nie muszę mówić czemu :) tak z tego co pamiętam (bo jestem młodej daty) to wiadomo Abu Dhabi 2021, pierwsze zwycięstwo Leclerca na Monzy (nadzieja na pokonanie Hamiltona w przyszłości)
  • Odpowiedz
@winsxspl: Węgry 2015, widowisko w wykonaniu braci p-------c redbullowiec divebombowiec
Podium ruskiego beciaka, szarża Maxa po P4 w TR, zwycięstwo Seba, ch wie ile urwanych skrzydeł, no mjut malyna. I jeszcze ta atmosfera świeżo po śmierci Bianchiego, pamiętne
To że nie ma oficjalnych highlightsów z tego na yt to kryminał
  • Odpowiedz
@winsxspl: zawsze jak jakiś underdog wskoczy na podium to jestem w takiej mega euforii () tylko to trzeba najpierw się naoglądać jak się męczą, ale gdy już przychodzi ten wyścig gdzie wszystko kliknie to jest takie ahhh... XD nawet jeśli ogólnie to mam w p-----e danego kierowcę przez resztę roku. Taki np Gasly 2019, Ocon 2021,Perez wygrana z ostatniego miejsca praktycznie, Hulk i
  • Odpowiedz