Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +210
#turboobrazki z przymróżeniem oka ;-) #polska #bytom
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
źródło: bytom G5x0ntmXwAA2Rug
Pobierz
dawek29 +10
Wynajmuję pokój w mieszkaniu. Wąż od pralki nie jest podłączony - trzeba wsadzać go do kibla. Wczoraj źle go wsadziłem, on musiał wylecieć I zalał mieszkanie... ja ogarnąłem dopiero, gdy sąsiad z dołu zaczął dzwonić do drzwi. Niestety u sąsiada zalało pokój, są zacieki. W sumie nie gadałem jeszcze nawet z właścicielem, bo to zdarzyło się o północy. Strasznie się stresuję. Co wy sądzicie - będę musiał bulić?
#wynajem #
#wynajem #

źródło: temp_file6627383845689058239
PobierzJak dla mnie wybór strony konfliktu jest oczywisty.
@tellet: no masz rację, a Ży wcale nie atakują cywili w zorganizowany sposób
- benzynka po 15 za litr,
- Żydki rzucą bombli A, bo kto im zabroni, USA, Chiny? A jak oni mogą bez konsekwencji to jest casus i każdy może, np Putin czy Pakistan,
- znowu miliony imigrantów zaleją Europę, ale nie będzie już tak miło i mało jak dotychczas.
Łahahah, g---o możesz co najwyżej się produkować i nara, ponarzekać, marnować czas. Jak ktoś ma dzieci rodzinę, to zdecydowanie ma co robić lepszego niż gdybanie. Pozdro
Powodzenia jak znowu ci benzynka podrożeje albo dostawy przez kanał sueski nie przejdą ( ͡° ͜ʖ ͡°) ignorancja nie jest cnotą.
Amerykusy podobnie gadają o wojnie ukraińsko rosyjskiej
@saib75: Mordo Tobie się trudne słowa mylą chyba chciałeś precedens użyć ale nie pykło. Tak odnośnie konfliktu na bliskim wschodzie: https://www.youtube.com/watch?v=6SK8JBW82yQ
@Ulyssos: no już podrożała jak putin wjechał na ukrainę, i co? i się ustabilizowało. Araby nie są głupie.
@Ulyssos: też był blokowany, i co? nic się w moim życiu nie zmieniło.
Zwłaszcza jak się zwali kolejny tabun uchodźców to będzie „not my problem”
źródło: dp5vrmz2f7xd1
Pobierz