Wpis z mikrobloga

@vulcanitu: ale to turbany walą do cywili, wysadzają się i wjeżdżają ciężarówkami w cywili EUROPEJSKICH miast. Żydzi co najwyżej coś tam sobie pomruczą z tego Izraela.
Jak dla mnie wybór strony konfliktu jest oczywisty.
  • Odpowiedz
ale to turbany walą do cywili, wysadzają się i wjeżdżają ciężarówkami w cywili EUROPEJSKICH miast. Żydzi co najwyżej coś tam sobie pomruczą z tego Izraela.

Jak dla mnie wybór strony konfliktu jest oczywisty.

@tellet: no masz rację, a Ży wcale nie atakują cywili w zorganizowany sposób
  • Odpowiedz
  • 10
@BlackenedBlue myślenie na poziomie podstawówki. Każdy konflikt w którym uczestniczy Izrael to twój problem. Bo każdy może wywołać wojnę totalną a wtedy:
- benzynka po 15 za litr,
- Żydki rzucą bombli A, bo kto im zabroni, USA, Chiny? A jak oni mogą bez konsekwencji to jest casus i każdy może, np Putin czy Pakistan,
- znowu miliony imigrantów zaleją Europę, ale nie będzie już tak miło i mało jak dotychczas.
  • Odpowiedz
  • 4
@saib75 na poziomie podstawówki? no to mówię, doczep sobie barwy, włóż mundurek chłopie i idź szczekaj w internecie o tym

Łahahah, g---o możesz co najwyżej się produkować i nara, ponarzekać, marnować czas. Jak ktoś ma dzieci rodzinę, to zdecydowanie ma co robić lepszego niż gdybanie. Pozdro
  • Odpowiedz
  • 1
@BlackenedBlue ja piszę o tym że, czy ci to się podoba czy nie, polityka ma realny wpływ na twoje życie. I na twój kraj. I generuje problemy. Czy jesteś aktywny czy nie, to jest inna dyskusja.
  • Odpowiedz
@BlackenedBlue: potężna wiedza o geopolityce xD

Powodzenia jak znowu ci benzynka podrożeje albo dostawy przez kanał sueski nie przejdą ( ͡° ͜ʖ ͡°) ignorancja nie jest cnotą.

Amerykusy podobnie gadają o wojnie ukraińsko rosyjskiej
  • Odpowiedz
@BlackenedBlue: Ten konflikt to trochę jak taka Barbarossa w '41 - może jednych nienawidzisz trochę mniej niż drugich, ale i tak dla świata najlepiej jakby obie bandy zbrodniarzy wytłukły się na amen.
  • Odpowiedz
Powodzenia jak znowu ci benzynka podrożeje

@Ulyssos: no już podrożała jak putin wjechał na ukrainę, i co? i się ustabilizowało. Araby nie są głupie.

dostawy przez kanał sueski nie przejdą

@Ulyssos: też był blokowany, i co? nic się w moim życiu nie zmieniło.
  • Odpowiedz
  • 0
@szczepan325 rzeczywiście, masz rację. Całe życie myślałem że to oznacza przykład, ale najwyraźniej myliłem się. Dzięki. Człowiek uczy się całe życie i głupi umiera.
  • Odpowiedz